Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápach z úst

Príspevok v téme: Zápach z úst
Dani333

Ahojte,

už dlhšie ma trápi zápach z úst. Nemyslím si, že by to mohlo byť nedostatočnou hygienou. Zuby si umývam niekoľkokrát za deň, používam zubnú niť, ústnu vodu, medzizubnú kefku, čistím si aj jazyk, o zuby sa príkladne starám. Umyjem si zuby a o chvíľu už znovu cítim ten zápach, musím denne žuť žuvačky. Neviem čo s tým. Je to veľmi nepríjmené, hanbím sa. Ešte ma napadlo, pijem veľa kávy s mliekom, môže to byť dôvod? Mám ísť k lekárovi? Nedávno som bola na zubnej prehliadke, kazy nemám.

Ďakujem a každú radu xxx

KoloidSilverCo

Zdravím,
na zápach z úst je vynikajúce kloktanie koloidným striebrom.
/ponúkame ho v najvyššej kvalite z 99.999 čistého striebra/.
Bližšie info na našej -odkaz odstránený-

Dani333

Ďakujem, si milá, každopádne musím k lekárovi, aj keď teda hanbím sa ako pes. Nikdy som takéto problémy nemala, pamätám si, že u mňa problémy začali keď som sa napila z pohára po spolubývajúcom a ešte v ten deň som sa začala cítiť zle, mala som hnačky, zvracala som, celé telo ma bolelo, horúčka a do toho opary v ústach aj na perách. Silné bolesti v klboch a svaloch. Nemohla som ani spať v posteli, musela som si ľahnút na tvrdé, na zem.Prešlo to po 3 dňoch. K lekárovi som nikdy nešla. Ale odvtedy som začala mať problémy v ústnej dutine a ten zápach z úst.

Medea7

Tak vieš chcela som sa pohybovať medzi ľuďmi tak som si to vyriešila tak. Ale všetko musíš riešiť s doktorkou. Nechcem Ti zle radiť.