Vasa "priatelka" u vasho kamarata

Príspevok v téme: Vasa "priatelka" u vasho kamarata
Qaqaqa

Spoznal som zenu, dobre sme si rozumeli. Posledne 2 az 3 tyzdne sme spolu chodili von, bozkavali sa, po veceroch sme si volali. Pred tyzdnom som ju vzal na spolucnu party mna a mojich kamaratov. Zoznamila sa s ludmi. V sobotu sme mali byt spolu, ale nedvihala telefon, neodpisovala. Isiel som z nakupu a co nevidim? Auto tejto zeny stalo u mojho pomaly najlepsieho kamarata.

Oblial ma pot, stuhol som. Nevedel som co robit. Jemu som este nic nepovedal, jej som sa este neozval. Myslim, ze moje obavy na to najhorsie su spravne alebo sa mylim? Viem, ze ked sa ich nespytam, tak sa to nedozviem. Len rozmyslam, ze ci chcem vobec vediet odpoved. Co je na tom najhorsie, ze s tym kamaratom idem v auguste na dovolenku, ideme spolu styria kamarati.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

timur

ja by som mu povedal, že keď chce takú prelietajú holubičku, nech si ju nechá, že mu ďakujem a už si neprosím, ale keby to bola nejaká fajn baba, tak mu napravím ciferník

odvar

Qaqaqa tak vidis ako niektore zeny su schopne kvoli sukacke rozbit priatelstva. Ak by si ju aj bol pretiahol na prvom rande, nemal by si ziadnu istotu, ze si to nerozda s tvojim kamaratom. Sofka ani necitaj, ta je mimo odkedy sa narodila.
Tak uz sa pytat nemusis uz vies, ze ti dvaja spolu nehrali piskvorky. Na kamarata sa nehnevaj, spravil ti sluzbu. Zbavil ta lahkej zeny. Ako som pisal, radsej nech ti uhne z cesty teraz ako by ti to robila v manzelstve a znicila ti zivot. Kamos si uzije si, uvedomi sa a kopne ju do zadnice. Len si davaj pozor na zenske, uz kazda druha je taka.

SofiaElla

problemisko, nemám pocit, že prekrúcam. Skôr mám podozrenie na jednostranný pohľad tu uvádzaných názorov. Len si predstav, ako by celý príbeh vyzeral alebo vyznel, ak by ho naozaj napísala aj tá druhá osoba.
Proste mám pocit, že si tu ľudia zvykli, že tu majú anonymitu a tak tu môžu kydať čokoľvek, čo sa im ráči. Ale v reálnom živote - a stačil by na to reálny oponent - je tá realita úplne iná.

problemisko

sofiaella, neprekrucaj vsetko. klasicka situejsn, vieme, co sa stalo. nemaju charakter ani jeden. ona nejako prirychlo bola unho, takze nejaka ...

SofiaElla

daniela - ako muži, tak aj ženy sa nebozkávajú vždy len z lásky. Možno chcela vzbudiť žiarlivosť u aktuálneho - ale to je len špekulácia. Mňa viac "dojíma autorova majetníckosť a vzťahovačnosť". Písať úplne rozprávky, kým sme sa vlastne dopracovali k tomu, že jemu sa nejaká páči, ale ona má iného. Ona asi nikdy oňho záujem nemala, len on má záujem o ňu a tak tu podáva "svoj príbeh". Smutné a plytké.