Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vasa "priatelka" u vasho kamarata

Príspevok v téme: Vasa "priatelka" u vasho kamarata
Qaqaqa

Spoznal som zenu, dobre sme si rozumeli. Posledne 2 az 3 tyzdne sme spolu chodili von, bozkavali sa, po veceroch sme si volali. Pred tyzdnom som ju vzal na spolucnu party mna a mojich kamaratov. Zoznamila sa s ludmi. V sobotu sme mali byt spolu, ale nedvihala telefon, neodpisovala. Isiel som z nakupu a co nevidim? Auto tejto zeny stalo u mojho pomaly najlepsieho kamarata.

Oblial ma pot, stuhol som. Nevedel som co robit. Jemu som este nic nepovedal, jej som sa este neozval. Myslim, ze moje obavy na to najhorsie su spravne alebo sa mylim? Viem, ze ked sa ich nespytam, tak sa to nedozviem. Len rozmyslam, ze ci chcem vobec vediet odpoved. Co je na tom najhorsie, ze s tym kamaratom idem v auguste na dovolenku, ideme spolu styria kamarati.

daniela2

sofia ella, jasné, že má právo sa zaľúbiť. Len prečo sa bozkávala s quaqua? Len tak z nudy?
Quaqua- smola, prísť o frajerku aj o kamoša. Nestáli za to ani jeden, ale neobviňuj ich. Zaľúbili sa do seba, dopomohol si im k šťastiu, ešte ste boli dosť na začiatku vzťahu, a snáď to nejak prežiješ.

SofiaElla

Ona vlastne ani tvoja nebola, len ty ako chlap, si rozhodol, že nijako inak sa ona rozhodnúť nemôže, len tak, ako chceš ty. Tak ťa sklamem, aj ženy sú svojprávne a zaľúbia sa do toho, do koho chcú.

problemisko

kamaratovi si mal volat, nie pisat. teraz bude vymyslat a vykrucat sa. on nevedel, ze to je tvoja? neviem, kto z nich dvoch je horsi :( :(

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

SofiaElla

Fakt blbé, budeš sa musieť opýtať na rovinu.
Neviem, čoho sa bojíš, buď zistíš, že si spával so ženou, ktorá nemá problém spať s tvojim kamarátom a tiež, že tvoj kamarát nemá rád svoju holku, ale tvoju a zlomí ti to srdce na nejaký čas, a to je všetko. Teda pekne povedané. Ak sa to potvrdí, asi prestaneš veriť na nejaký čas ženám, hoci toto by asi urobili asi tak 0,2% zo žien.

petronneta

Nekontaktuj ju, ale kamaráta. Na rovinu sa ho spýtaj, čo robil vtedy a vtedy a aká je tá baba v posteli, či odporúča.

Emil34

Vies ako sa vravi
Kamarat taky rad ..
Preco sa asi neozyvala ?
Sukala s nim
Nekontaktuj ju a ak sa neozve tak vies nacom si ..