Som normálna?

Príspevok v téme: Som normálna?
slniecko777

Ahojte, som mladá baba preto to možno bude znieť divne, ale som rada sama. Nepotrebujem vzťah, nepotrebujem muža, netúžim po rodine a ani po ďeťoch. Užívam si samotu, mám partiu kamošov a kamošiek s ktorými mi sa niekoľkokrát do týždňa stretneme, ale inak som najradšej sama. Alkohol nepijem, nikdy som nefajčila, nemám rada diskotéky ani miesta kde je veľká fluktácia ľudí napr. festivaly a podobne. Ľudí nemám moc rada, veľa mi ich v živote ublížilo. Čo je možno divné, nepotrebujem ani sex. Je to normálne či ani nie?

Kalgan1

Bud rada, ze si rada, tes sa zo zivota, uzivaj si ho, rob, co ta bavi, chod kam chces ist, zazi, co chces zazit a nikdy nemen samu seba na natlak z vonka. Bud kym chces byt a zi si svoj zivot ako ty najlepšie vies. Kazdemu chyba nieco ine, kazdy chceme nieco ine. Za to, ze ini robia ine veci, nemusis ich robit aj ty. Si uplne normalna a nenechaj si nikym pokazit dusevnu pohodu. Na to je zivot prilis kratky.

ladynela

Popravde ani sa ti necudujem. Ludia su coraz horsi a horsi, ja mam tiez rada samotu. Nie je na tom nic nenormalne.

petronneta

Prečo by si nemá byť normálna? Neviem aké je percentuálne zastúpenie intovertov a extrovertov v spoločnosti. A sex by Ti chýbal, keby si mala vzťah.

pohodak44

a co je na tom divne? tvoj zivot ma davat zmysel tebe a nie ludom naokolo. praveze ked bude davat tvoj zivot zmysel vsetkym naokolo, tak nebude davat zmysel tebe. si na najlepsej ceste zit si svoj vlastny zivot. a nazory inych ta nemusia zaujimat. ci co? dnes budem zit za babicku, zajtra za mamicku, pozajtra za suseda, ucitelku, kamarata, tetu.. co ti oni take davaju, aby si zila tak, aby tvoj zivot daval vyznam im? precitaj si toto: mentalnaspajza . sk/logika-sprosteho/
mozno ti (aj tvoj zivot) da vyznam :)

Linda112

Vieš, ľudia odsúdia všetko čo je iné, čo sa vymyká, odchyľuje od toho, čo je bežne považované za normálne. Ty sa ale kvôli tomu nemusíš trápiť, nikomu neubližuješ a máš právo žiť tak, ako chceš Ty. Naopak si myslím, že je dobré, že vieš čo chceš a podľa toho aj žiješ. Práveže introverti ako Ty sú oveľa zaujímavejší ako extroverti.

slniecko777

zuzana209 ďakujem, si veľmi milá. Pre tento svet veru som veľmi podivná, dievča, čo nefajčí, nepije, nemá rada diskotéky... ktoré je rado samé. Ja samotu milujem, som rada keď som sama, venujem sa napríklad čítaniu kníh, hrám na gitaru, klavír, alebo sa vzdelávam, pozriem si film. Nemám moc rada ľudí a nerada sa stretávam s cudzími, ale mám priateľov a s nimi si rada vyjdem von, do krčmy na kolu, do kina, grilovať... ale potom zasa musím byť sama, len sama so sebou. Som tak šťastná. Vôbec nepotrebujem muža, mala som vzťah 4 roky, no po čase mi priateľ začal vadiť, žili sme spolu, pamätám si,že keď sme boli spolu dlhšie, napríklad keď mal predĺžený víkend bolo to pre mňa strašné, cítila som sa, že umieram zaživa keď sme boli spolu vkuse niekoľko dní. Pritom to bol super chlap. Ale ja som šťastnejšia takto, sama.

TBenedick

Mám 53 Vokou a určite to nie je normálne že znásilňujem deti som na mužov a spávam s Idou spadá to do kompetencie psychiatra...