Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som normálna?

Príspevok v téme: Som normálna?
slniecko777

Ahojte, som mladá baba preto to možno bude znieť divne, ale som rada sama. Nepotrebujem vzťah, nepotrebujem muža, netúžim po rodine a ani po ďeťoch. Užívam si samotu, mám partiu kamošov a kamošiek s ktorými mi sa niekoľkokrát do týždňa stretneme, ale inak som najradšej sama. Alkohol nepijem, nikdy som nefajčila, nemám rada diskotéky ani miesta kde je veľká fluktácia ľudí napr. festivaly a podobne. Ľudí nemám moc rada, veľa mi ich v živote ublížilo. Čo je možno divné, nepotrebujem ani sex. Je to normálne či ani nie?

Zuzana209

ahoj slniečko,

si úplne normálna a dokonca si myslím, že super baba...- introvertka.
Máš právo žiť si svoj život, tak ako si ho popísala a nemusíš sa nikomu za to "ospravedlňovať" alebo sa nasilu strojiť do toho čo sa deje okolo teba. Viem si predstaviť, že ak niekomu v okolí dáš najavo, že nepiješ, nechodíš do barov a sex ťa nezaujíma - tak sa na teba dívajú ako na nenormálnu...ale to len preto, že to nie je "cool" vzhľadom na dnešný svet - na to sa ale vykašli. Ty si vyberáš taký život v ktorom cítiš svoj pokoj a keď niekto popíja a vystrája neviem aké veci tak sa prizri bližšie a uvidíš že mnoho z týchto "cool " ľudí vo svojom vnútri nie je tak štastných ako sa tvária.

Ja som robila dlho v pracovnom teame úplných introvertov a na začiatku som myslela že sa tam z nich zbláznim...Oni boli totiž celý deň ticho a nemali žiadne nutkanie všetko komentovať ( na rozdiel odo mňa:-)) ..ALE neskôr som zistila, že sú to super ľudkovia! Len nechcú byť vyrušovaní rôznymi prádznymi rečami atď...Veľa som sa od nich naučila a som im za to vďačná. Dnes aj vďaka nim viem, že sedieť ticho a nesnažiť sa stále "niekam behať" alebo "rapotať" je veľmi dobrá cesta vnútorného pokoja..

Nenechaj sa od nikoho nepriamo kritizovať ani vháňať do modelov iného správania- držím ti palce - si super baba...

Tomas12345

Ak týmto nikomu neubližuješ, ak týmto nehrešíš proti Biblickému zákonu, ak ti takýto život vyhovuje, tak nevidím v tom žiaden problém.

Podľa mna môžeš byť rada že nemáš potrebu sexu, aspon sa nebudeš trápiť pre partnerské vzťahy, pretože byť sexuálne frustrovaný naozaj nie je nič moc a veľa ludí sa z toho potom časom zblázni a sú agresívni.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

hela212

To ze, nechces rodinu a deti nie je nic take zvlastne, nie kazdy ma na to proste bunky alebo by to mozno prislo neskor ale to, ze nepotrebujes sex podla mna zvlastne je

Arturturo

Mozno keby ta niekto dobre vytrtkal ze by si tiekla jak niagarske vodopady tak by si sama byt nechcela a aj sex by ti chybal

Kaido

Som na tom v podstate rovnako, s tym rozdielom ze ja trpim ked som sam, vobec mi to nevyhovuje, neznasam sa preto, do tohu kopa zdravotnych problemov a depresie, pokusy o samovrazdu a neviem ako pohnut s tym dalej.

slniecko777

dobreuz666 a ako to zvládaš v práci? Myslím celkovo ten kontakt s cudzími. Ako introvert to určite nemáš ľahké...