Co si myslite o rozchode

Príspevok v téme: Co si myslite o rozchode
JankaSK

Co si myslite o rozchode cez sms/hocijaku soc. siet? Je to podla vas ubohe? Alebo normalne? Znenavideli by ste byvaleho/byvalu partnera/partnerku za to, ak by sa s vami nerozisiel osobne a nepovedal/a do oci? Stalo sa vam uz nieco take? Kedze vieme aky je dnesny svet vymozenosti, coraz viacej pocut o rozchodoch cez FB/sms.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

simiona

Príspevky od Lucindy a Herb som čítala dávnejšie, neviem, ako to skončilo. Ale nemala som z nich pocit, že majú milujúcich partnerov. Skôr to vyzeralo tak, že ony trpia a ich partnerom bolo všetko jedno.

Dobreužisback, to vieš, po rozchodoch, neúspechu nájsť si normálneho partnera, clovek stále rozmýšľal, čo zlé spravil? Budila som sa s tým, že čoskoro budem mať 30 a nemám ani frajera. Rozmýšľala som, čo je na tom najhoršie. A zistila som, že to nevadí ani tak mne, ale trápila som sa, čo na to povie okolie. Že je to hanba, že ma nechal frajer. Že ešte nemám manžela. Nech som sa hocijako snažila, vždy to nejako skončilo. Najprv dobrý chlapec, vyberala som si dobrých chlapcov, aspoň sa tvárili, že sú dobrí, ale asi boli dobrí klamárg, boli nakoniec ha...ze. Môj osud je ostať sama.

Teraz to však už beriem ako výhodu. Vydaté známe sú stále v strese, ako zvládnuť prácu, domácnosť, manžela a deti. Ja si robím čo chcem. :D A niekedy tu na fóre upozorním ľudí, aby si dávali pozor na ha...ov. ;) Máš pravdu, vzťah, to je trápenie a obavy, sloboda je to pravé.

SofiaElla

Zažila som to raz, ale on bol len milenec, aj keď to pre mňa malo tendenciu niečoho perspektívnejšieho (choval sa tak, akoby bol zaľúbený a ja som ho naozaj začala mať veľmi rada). Napísal mi cez SMS, že už v tom nechce pokračovať. O 3 dni som mu odpísala, že to akceptujem. Bol to pre mňa šok, ale bolo to tak nakoniec lepšie.
Simiona - ty tu už dlhšie dávaš najavo, že niekto ťa veľmi sklamal. Aj mňa sklamali mnohí ľuďia, a naozaj som mala zlomené srdce. Ale ak nepôjdeš ďalej a budeš stále "zababušená" v tejto svojej krivde, tak sa naozaj nikam nedostaneš. Ostaneš presne na tom jednom mieste, kde si, keď ťa ten niekto opustil.
Ahjaj - lucindu a herb by som práve z príkladov pre ženy vynechala, to sú práve dve devy, ktoré si tu získali tvoje srdce ako "obete", ale v skutočnosti podľa ich príspevkov sú to citové manipulátorky a realita okolo nich je viac ako pravdepodobne iná, než to, čo písali. Ahjaj, nikdy si ani ty nepočula a nečítala inú stranu ich problému - len si sa nechala vmanipulovať do "tragického problému chúďatka". Ver mi, že ani jedna z nich až také chúďatá neboli a doteraz nie sú.

simiona

Ja som myslela rozchod, keď ten, ktorému bol oznámený koniec, nič zlé nespravil. Ako chápem, napr. týral ženu, podvádzal ju. Ja myslím, keď nič zlé neurobil.

ahjajjaj

simiona, prečítaj si príspevky lucindy a herb v téme uzavretý či manipulátor. Obe dievčatá sa rozišli. Lucinda sa rozišla aspoň stokrát. Herb iba raz a natrvalo. Prečítaj si, ako sa cítia.
Alebo tu bola daniela. Ktorá zbalila priateľove veci, kým on bol v práci a zaviezla ich jeho mame, vymenila zámok na byte a odišla na dva týždne do Nemecka.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

veronika234

áno, rozchod bolí aj toho, kto navrhuje rozchod. Je sklamaný a smutný, chcel to inak, ale vidí, že to nejde a tam kde bola predtým láska a myšlienky na druhého človeka, cíti prázdno, že ten človek nebol taký, ako si myslel a že to nemá zmysel.