Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

koniec

Funeral Director

Nie je to jedno ci si za znicenie alebo nie? Uz sa to davno vymklo kontrole, teda ak nejaka kedy existovala.
Ja to vidim akoby sme boli usadeny na prednych sedadlach, nic ti neujde z predstavenia v priamom prenose. Ak by som si mal vybrat cas kedy zit, bolo by to teraz.
V prednom rade aspon mas aku taku interakciu s divadlom. Mozes sa bavit vyrusovanim predstavenia alebo ak velmi chces mozes vybehnut na podium a predvadzat nejake tie nepristrojnosti kym ta nevyvedu za svojvolne narusanie (ne)zmyslu scenara.
Hru neprepises, kvoli poctu audiencie ju nikto neprepise, ale mozes sa s nou aspon bavit svojim sposobom.
Alebo sa stan hercom a otvor vlastne divadlo. Vsetko jedno nie?

NacoPrezivka

Idem k tomu psychlogovi a opytam sa ho ci je za znicenie ludstva a prirody a stav to ze mi na to polozi otazku.

NacoPrezivka

napisal som to ako vztahova zalezitost v ramci vztahu s prirodou. Chapes. Aspon nezakladam temu o tom akej farby mam vykali a ze mam pupienok na chrbte alebo moj kamos ma o centimeter vecsieho, kolko stoji plastika alebo som zena s penisom alebo vau SOS mam sedivi vlas

NacoPrezivka

A mozem mat aj zlomene srdce zo zivota nie len z nejakej holky. Vsetci doktory uz nestihaju a rezignuju tak to musia vymysliet robotov doktorov, to by nebolo take tazke podla mna. A clovek by sa im mohol vyrozpravat rovnako ako tu :) Predstavujem si to ak halu kde je sto robotov doktorov. Pan doktor som asi chory zo samoty. Samota nenajdena samota je co? Potom mu to clovek povie on si to zapise do systemu a bude sa musiet robit dalsia generacia robotov pre robotov :D A evolucia bude napredovat

NacoPrezivka

Ludia si sami zabranuju vstupit do prirody tam kde chcu aby priroda zila. Ale priroda vstupuje do ludi v podobe virusov, jednobunkovcov, dvoj, troj, bunkovcov, cervikov, a tomuto napomaha zivotny styl ludi ktory si nicia imunitu k tomu im pomaha potravinarsky priemysel a cely system. Vlastne zdravotnictvo ti sposoby depresiu uz len z toho ich pristupu a nalsedne skoncis u psychiatra ktory ti kompletne rozhadze telo aj mysel z coho ak sa spametas tak to trva cely zivot a pritom vsetkom si odkazany na socialny system ktory ti to vsetko da vyzrat tym ze z teba spravi bezdomovca co ma ledva na jedlo. No a medzitym sa parkrat zamilujes a nemas deti. Hura :)