koniec

NacoPrezivka

Tak ak je to prazdninova frustracia miesto dakania ddva mesiace na termin u psychologa pockam dva mesiace na koniec prazdnin. A potom by este povedal ako ma na prvy krat vyliecil :D
Laska sa vsade riesi a pritom uz jej nikdo neveri. Je to len pasca na to aby ludia boli ochotny sa rozmnozovat v hnusnom svete. Ale dnes su ano ludia inteligentny a preto to radsej nastreikaju zenskej do huby alebo na brucho. Alebo si daju ochranu alebo zeny lieky. No a tak potom je vela zbitocnej lasky. Lebo zviera sa zamiluje za dve minuty je po laske a hned su male steniatka na ceste. Cloveku dava laska na to dva roky a ani to mu nestaci lebo ma inteligenciu. Kdo nechape co som napisal?

susienka

A ja ze tu sa zlomene srdce riesit bude, ze koniec jednej lasky a ono o inom ..:D
Tak ja som za koniec ludstva ale prirody urcite NIE!!!

Pag

Pokrok ide stale vpred, len treba vzdy uvazit, ci nieco nove treba pustit do obehu alebo nie. Nasou najvacsou vyhodou je inteligencia, ale ta sa nam moze stat raz osudnou. Nerob si starosti dopedu, ono to raz pride. History repeats itself. Uz v Egypte poznali ziarovku, knazi poznali magiu a my teraz este len dumame nad tym, ci to existuje alebo neexistuje. Iste skupiny sa to snazili vytlacit na okraj, ale nepodarilo sa im to. Ludia potrebuju viac pohybu a menej CO2.

NacoPrezivka

Ludia su rakovinou prirody ktoru sama zapricinila a preto je absolutne nedokonala a moze za vsetky chyby sveta. Prirodu treba znicit nasledne znicia ludia seba ak nie skor. Nech je so vsetkym amen v mene boha. Cau

NacoPrezivka

Len priroda moze za vznik vadnej rasy ludstva a za nestastie milionov. Prirodu ani zem si netreba vazit ani za nu bojovat ale znicit ju aj seba ..