Bitka v práci

Lenka919

ahoj uplne ta chapem. Po vysokej skole som sa zamestnala hned v jednej firme v mojom odbore. Vsetko tam bolo super az na jednu pani ktorej som nesadla. Kazdy den nasla nieco zaco ma zdrbavala aj ked ostatne kolegyne nanu pozerali ze co to preboha zase riesi. Proste neustaly psychicky tlak a teror hladanie aj tej najmensej chyby . Bolo to priserne normalne som si zacala kupovat lieky na upokojenie a skoro sa uz objednala k psychologovi. Na priatela doma som bola hnusna pretoze v praci som v sebe vsetko dusila aby som ju tam nevysklbala za vlasy skoro som si pokazila aj vztah . Jedneho dna som si povedala dost a za kratky cas som si nasla novu este lepsiu robotu. Vies lahko sa tu ludom pise ze neries ju a nevsimaj si to no ten kto v takej situacii 8 hodin denne nieje moze tazko hodnotit. Jedine co mi je luto ze ake sproste su nase slovenske zeny na seba zarabame skoro o polovinu menej ako muzi a este sme na seba sproste ako topánky. Ja na tvojom mieste hladam ine miesto netreba sa toho bat najdes si a este lepsie. Len treba dat o sebe vediet a napisat si inzeraty ze hladas pracu a reagovat na prac.ponuky . Niekedy ani nevies ako a postasti sa ti tak ako sa to stalo mne. Po pekle v tejto robote som si nasla novu s dvojnasobnym platom.

zabkiara

na pracovnej pode by som to istotne neriesila. mohlo by sa ti to vypomstit a asi by si nebol arada, ak by si kvoli nej este aj dosla o pracovne miesto

bitkar

mozes ju aj zbit ale za rohom tak ako tu už niekto písal :)
ale rozumnejsie je odist z prace alebo to vydiskutovat a mozno dostanes ty bitku :D

miskovicka69

najhorší následok môže byť taký, že ťa jednoducho vyhodia. takže si to poriadne premysli, či ti to za to stojí!

simdama

taketo problemy treba riesit cez veduceho a nie takto, ako to mas v plane ty a uz vobec nie priamo na pracovisku. chapem, ze ta to stve ale mala by si sa k tomu lepsie postavit a nie sa hned pobit!