Cudne otazky na pohovoroch

lopuchova

Co budete robit prvy den v praci? Odpoved, ze zoznamit sa s kolegmi a upratat si stol sa im nepacila. Ze predsa sa prvy den musim pytat na pracovnu napln. To, ale maju podla mna povedat uz na pohovore. Normalne ma tam za tu odpoved zdrbali. Paradoxom vsak je to, ze naozaj som prvy den musela cistit stol,ktory zostal pi predoslom kolegovi zasvineny. Pracovnu napln som sa napriek vsetkej snahe dozvedela az o dva tyzdne.

zvedavaA

Prosim Vas, toto mala byt prijemna tema na pobavenie i ponaucenie. Ak sa chcete bavit o Loreninej praci, tak ma to mrzi. Potom tema strati svoj ucel.

TatianaTT

Nedá mi nereagovať na príspevok Loreny. Vy máte niečo proti ľuďom pracujúcich za pásom? Modlite sa aby ste sa nedostali do situácie, že budete rada aj za takúto prácu. V živote sa môže stať naozaj všeličo, a človek si nemôže byť istý ničím. Hanbiť by sa mali iní ľudia, nie tí, ktorí poctivo pracujú. Trošku pokory a skromnosti by Vám neuškodilo.

TatianaTT

Mna sa pytali cim by som chcela byt v dalsom zivote. Odpovedala som, ze som veriaca a ziadna reinkarnacia nie je a ze idem do neba k Bohu :D

Lorenna

Bozemoj
Trápny/a si akurát tak ty... ja som len napísala svoju skúsenosť s hľadaním práce, tak nechápem, čo ti na tom vadí. Ale je mi jasné, že závidíš. Tiež som si na bývalých pracoviskách prešla všeličím... tak sa teraz teším, že mám takúto skvelú prácu. Keď nevieš povedať nič k veci, tak radšej nabudúce nereaguj.

modra macka

Lorenna
1. Tvoj príspevok bol úplne od veci, autorka sa pýtala na niečo celkom iné
2. Nemysli si, že Ti bude každý závidieť, vzhľadom k Tvojmu príspevku ani nemáme čo.. IQ na bode nula
3. Arogancia a povýšenosť z Teba srší na všetky strany
4. Radšej už nič nepíš

Bozemoj

Lorenna nebud trapna a nepovysuj sa nad ostatnych. Kludne maj aj mesiac dovolenky, wellnes, home office... ja prajem kazdemu. Tvoj prispevok si protirecil, preto reagujem. Good luck :-)