Nedavno som na nete objavila clanok: stravovanie podľa krvnej skupiny... Celkom sa mi to pozdava a tak to chcem vyskusat. Moja skupina je "0" Tu je ten clanok:
zdrava-vyziva.abecedazdravi.cz
No nerozumiem niektorym veciam. Banany su zaradene v tabulke "neutralne" ale aj v tabulke "nevhodne", tak teraz tomu nerozumiem ako to je. Banan mam skoro kazdy den tak neviem ci mi to neskodi.
Potom je tam ze je nevhodna kava. Kavu som uz davnejsie nahradila za bezkofeinovu - Kavyt ale tiez neviem ci nie je nevhodny kedze opsahuje jacmen a lepok..Dalej, ak mozem jest chlieb zo soje, tak to iste by malo platit aj pre sojove rohliky nie? Prosim poradte mi a ak mate este niejake tipy tak sem s nimi:) Vopred dakujem za vsetky rady a napiste ako to na vas vplyva. papa
--°° STRAVOVANIE PODLA KRVNEJ SKUPINY °°--
priklanam sa ku kamile, tiez som o tom studovala kadeco, pytala sa aj doktorov. vysledok znie ze to je blbost, postava sa vam upravi len preto, lebo jete jednoducho menej a strazite si viac figuru, nie je vedecky podlozene, ze tato forma "diety" funguje. a urci nejaku potravinu ze je pre organizmus nevhodna len preto, ze mate Acko namiesto Bcka je smiesna.
olinuska, prispievam Ti info
www.regeneracnecentrum.sk
Pytala som sa roznych lekarov a odbornikov na vyzivu a povedali mi, ze to sice znie pekne, niektore veci su pravdive, no mnoho je tam prekrutenych, takze mi to neodporucaju, lebo tato forma stravovania nie je pre organizmus vhodna.
ahoj, tak co sa tyka tejto diety tak ja som ju drzala asi 3 mesiace a fakt poctivo. Nakolko to bolo davno si nepamatam kolko som schudla, ale slo to pomalsie. no o to lepsie som sa citila a aj vyzerala ovela zdravsie. vlasy, tvar, postava sa zlepsili. ja som si kupila na to knihu a mam AB skupinu. a banany som vobec nemohla. hoci uz tuto dietu nedrzim, odporucam, pozitivne pripomienky okolia sa len tak hrnuli. skus si zohnat tu knihu, vsetko tam bolo vysvetlene. co a preco je nevhodne a neutralne.
zdrava-vyziva.abecedazdravi.cz
vyzivove-doporuceni-pro-krevni-skupinu-0