Nedavno som na nete objavila clanok: stravovanie podľa krvnej skupiny... Celkom sa mi to pozdava a tak to chcem vyskusat. Moja skupina je "0" Tu je ten clanok:
zdrava-vyziva.abecedazdravi.cz
No nerozumiem niektorym veciam. Banany su zaradene v tabulke "neutralne" ale aj v tabulke "nevhodne", tak teraz tomu nerozumiem ako to je. Banan mam skoro kazdy den tak neviem ci mi to neskodi.
Potom je tam ze je nevhodna kava. Kavu som uz davnejsie nahradila za bezkofeinovu - Kavyt ale tiez neviem ci nie je nevhodny kedze opsahuje jacmen a lepok..Dalej, ak mozem jest chlieb zo soje, tak to iste by malo platit aj pre sojove rohliky nie? Prosim poradte mi a ak mate este niejake tipy tak sem s nimi:) Vopred dakujem za vsetky rady a napiste ako to na vas vplyva. papa
--°° STRAVOVANIE PODLA KRVNEJ SKUPINY °°--
...tiez som pouzivala doplnky podla krv.skupiny...a mozem povedat,ze som sa citila velmi dobre...rozmyslam,ze si ich zasa kupim...
a mam aj tabulku na stravovanie podla krv.skupiny,ale tu nedodrzujem,lebo ja mam prisnu dietu koli alergii...
Stravovanie podla krvnych skupin je dobre, aj ja to dodrzujem. Navyse pouzivam aj multivitaminy podla krvnych skupin: multivitaminy.ide.sk
stravovanie podla krvnych skupin nie je forma diet...je to len zdravsie stravovanie - jete to co vase telo lepsie spracuje tym menej skodi..na kazdu krvnu skupinu sa viazu ine enzymy a kazdy enzym sluzi na travenie inych jedal,,,ked mate 0 tak vam dobre travi maso, ked A tak zas ine veci a pod...je to vsetko o tom... :)))
odber krvi u obvodneho lekara,je divne ze to nevies,alebo ze to nemas v zdravotnej karte
a ako sa da zistit aka som rvna skupina?
ziadna dieta podla krvnych skupin neexistuje,respektive je neucinna.
preco je asi tak vela diet????lebo ziadne nefunguje
ked sportujes a priberas,tak mas vacsi prijem ako vydaj,alebo necvicis pri spravnom tepe,cize nespalujes tuk a rastu ti svaly
Pomozte mi prosim schudnut.Mam zdravotne problemy opuchaju mi nohy od kolien hore vysetrenie ladvin v poriadku mam 40 rokov sportujem ale nejde nadvaha dole myslim ze stravu treba upravit ale neviem ako to je podla krvnych skupin mam KS B mozte aj na telefon 0948 560 822 cakam dakujem VALIKA
co
stravovanie so zakazuje urcite potraviny sa nazyva, cuduj sa svete, DIÉTA!
fraisee,stravovanie podla krvnej skupiny,nie je ziadna dieta na schudnutie ako ty pises,je to len stravovanie podla krvnej skupiny nic ine,ale nie na schudnutie...kto chce schudnut...