Odkial maju ludia prachy na Pohodu

Príspevok v téme: Odkial maju ludia prachy na Pohodu
Nepohodak

Chcel som ist na Pohodu, no nemam na nu prachy. Odkial nasi ludia zoberu z tych malych platov tolko penazi, ze si za 99,- eur kupia listok, daju na cestovne a 4 dni su tam, jedia, piju, minaju prachy. Vsetky tie tisice listkov su vypredane, vsetko ubytko, vsetko. Ved tam idu miliony eur. Odkial to beru, ked sa tu stazuju, ze malo zarabame? Keby tolko nedali, mohlo by to byt aj lacnejsie, ale listky urcite cena je podla toho, kolko ludia daju. Co si myslite, sme naozaj taky bohaty slovaci a to len ja som taky chudak? Citim sa ako nula, ze nedokazem tu to, co tisice inych ludi. Ako to oni robia?

Petersohn

No to by aj mna zaujimalo, ze preco Slovaci vyplakavaju, ze maju male platy a najdrahsi festival sa vypreda mesiace dopredu a ide o desattisice drahych listkov. Mne z toho vychadza, ze na Slovensku zije drviva vacsina ludi, ktori su na tom financne velmi dobre a iba zopar ludi tu trie biedu, tych je urcite mensina. Vidno to aj podla mnozstva aut, ktorych prevadzka tiez dost stoji, ked si zoberiete cenu paliv. Nuz nie sme na tom zle, iba vyplakavame a stazujeme sa pred inymi asi preto, aby nam nezavideli. A takisto, ak by tu bolo tak zle, ako vsade pocujete, asi by naozaj vysli ludia do ulic, ale doteraz to neurobili, cize nehladuju a vedia si nejako zabezpecit aj byvanie a pracu.

malala

Lucia Leitmanová Ked si spomeniem, ze za listok na moju prvu pohodu som dala 20€...
copy z FB Pohody
takze kedysi stal len tolko

rasto212

Je to výsmech a to doslova, presne ako píšete. Len sa treba zamyslieť aj nad tým prečo takýto smradi (zamestnávatelia) platia len tento výsmech....

Simonne

rasto212 toto snáď nemyslíte vážne?! Viete Vy vôbec koľko ľudí takto zarába? A nemajú na výber, sú radi keď majú prácu. Predavačky u nás zarobia okolo 500 euro. To je výsmech. A ešte doplácajú manko.

rasto212

450 € je veľmi málo a popravde sa mi to ani nezdá, že niekto takto zarába. Ak áno, je to čiastočne aj jeho chyba. 450 € vyplatím brigádničke za skenovanie bločkov čo má prácu, rozpočítane tak na 2 hodiny denne. Samozrejme nechcem nikoho uraziť, ale v takomto prípade je chyba nielen na strane z-ľa ale aj z-ca. A to je veľmi zlé.

Simonne

rasto212 a čo autor príspevku? píše, že zarába 450 eur. To nie je chudoba? Veď to je almužna čo zarobí, má šťastie, že žije u rodičov inak by neprežil.

rasto212

Samozrejme, že žijem na Slovensku, inak by som si nedovolil takýto komentár. Ber ohľad na tie kategórie, ktoré som pomenoval. To je už však chyba tohto štátu.