Čudný kolega

Príspevok v téme: Čudný kolega
Zoja112

Ahojte. Mam 25 rokov, kolega 35 (Prijmam ma do firmy, cize je kvázi moj nadriadený aj ked priamo mi pracu neudáva) stretavame sa v praci malo - sme mala firma a kazdy na inej pozicii. Tento kolega po mne isiel, zvodne sms, pohľady, večere.. no nikdy to nezaslo dalej. Ani dotyky ani nic viac. Ja som si drzala odstup.
Potom to utichlo na rok cca a teraz ma take obdobia ze mi dva dni pise stale nech niekam ideme, nazýva ma kraskou, šikovnou, ze by sa chcel oženiť s niekym ako som ja atd, a potom dva mesiace nic - a pise mojej kolegyni ktora je vydata a ma 45, zdrobneniny jej mena, posiela jej kazdy den foto co robi. Pritom ju nechce - nic v zlom ale je vydata, o dost starsia, nehodia sa k sebe absolutne, a ona ho nechce - berie ho ako dieta.
Fakt neviem co si mam o nom mysliet. Som z neho zmatena. Myslela som ze by to mohlo fungovat ale vidim ze je prelietavy a neviem co vlastne odo mna chce.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

petronneta

Dobreuz, Ty si písal všeobecne o ženách. A partnerský vzťah je preto partnerský lebo sú partneri vo všetkom.

petronneta

Partnerské vzťahy sú partnerské v prvom rade v emocionálnej rovine, dobreuz. Muž sa stará o ženu a žena o muža. Je rozdiel prísť po práci domov a nemať nikoho, s kým prehodís slovo, alebo niekoho, s kým si máš čo povedať a co spolu robiť a sex je len jedna varianta spoločných činnosti.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

upozornenie

dobreuz bud taky laskavy a prestan zase spamovat a dehonestovat temu. Chod si tie svoje bludy vypisovat do vlastnej temy - Co si o mne myslite

dobreuz666

Janina28

Dobteuz6666
Ale ved vy muzi ste od pradavna boli ti co mali hlavne slovo vo vztahu!
Viedli ste vojny, rozhodovali o state, krajine, viedli politiku, zaobstarali ste jedlo, sli ste na lov, sudili ste a odsudzovali obvinenych, strazili ste ...odjakziva ste vedeni ako ti silnesji v rozhodovani a vedeni.
Boh vam nadelil silnejsiu stavbu tela, svalstvo, kostru, vyssiu postavu, muznejsi hlas ..nieje to dane tym ze sa mate o zenu a pripadne potomstvo postarat?!!!
Nieje vam dane ze Vy mate byt ti co v spolunazivani so zenou maju hlavne postavenie?!!!
Zena vzdy bude zena a nevyrovna sa muzovi. Moze brat muzske hormony aby nabrala svaly muza a hlas ci ochlpenie ale ked ich prestane brat opat bude zena, ktorou stale bola lebo ma vaginu.
Mozno ma feministky odsudia ale stojim si za tym!
Vzdy ste boli ti co viedli a rozhodovali.
Len dnesni svet sa snazi nam nahovorit nieco ine.
Zena vzdy bude zenou, mat menzes, zmeny nalad, bude citlivejsia, placlivejsia, bude mat mensie ci vacsie prsia, maternicu a vaginu ..muz vzdy bude.mat penis, semenniky a bradu ci fuzy ..na tom nic nezmenime.
Tak preco by to nemal byt prave muz ktory sa ma o zenu ako svoju partnerku postarat?