Čudný kolega

Príspevok v téme: Čudný kolega
Zoja112

Ahojte. Mam 25 rokov, kolega 35 (Prijmam ma do firmy, cize je kvázi moj nadriadený aj ked priamo mi pracu neudáva) stretavame sa v praci malo - sme mala firma a kazdy na inej pozicii. Tento kolega po mne isiel, zvodne sms, pohľady, večere.. no nikdy to nezaslo dalej. Ani dotyky ani nic viac. Ja som si drzala odstup.
Potom to utichlo na rok cca a teraz ma take obdobia ze mi dva dni pise stale nech niekam ideme, nazýva ma kraskou, šikovnou, ze by sa chcel oženiť s niekym ako som ja atd, a potom dva mesiace nic - a pise mojej kolegyni ktora je vydata a ma 45, zdrobneniny jej mena, posiela jej kazdy den foto co robi. Pritom ju nechce - nic v zlom ale je vydata, o dost starsia, nehodia sa k sebe absolutne, a ona ho nechce - berie ho ako dieta.
Fakt neviem co si mam o nom mysliet. Som z neho zmatena. Myslela som ze by to mohlo fungovat ale vidim ze je prelietavy a neviem co vlastne odo mna chce.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

petronneta

dobreuž, matka Ti nepripraví jesť, nevyžehlí na Teba, nebola Ti nikdy na rodičovskom, nevyperie.
Nepredpokladám, že by si s ňou mal sex. :-)

Camila

Ale moja z toho si nic nerob, ja mam v praci viacerych kolegov co vypisuju oplzlosti aka som zlatucka, chutnucka, peknucka, ze kocka cmuk cmuk cmuk atd.
A toto vypisuju skoro kazdej co som sa dozvedela asi skusaju ktora sa podvoli ..
A za chrbtom si robia z nas posmesky ...

petronneta

s kolegyňou nie príliš vážne flirtuje a zlepšuje jej náladu, žartuje, a Ty sa s ním môžeš nezáväzne stretávať tak, aby si sa emocionálne podľa možnosti nenamotávala. Inak si tak držať od tela a uvidíš, ako sa vykryštalizuje. Keď chce sex a nedostane tak skoro - trebárs do 1-2 mesiacov, prestane ho to baviť. Keď mu pôjde o Teba ako o osobu, uvidíš, podľa jeho správania. Choď s ním raz von a budeš múdrejšia.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.