Mam mladšiu sesternicu zo 4. kolena. Nemá ani 20. Bývame v rovnakom meste. Je to teda dosť vzdialená príbuzná. Mala najdlhší vzťah, ktorý trval 7 mesiacov, ale počas neho sa stretávala aj s inými kamošmi. Aj keď mnohí hovoria, že to boli viac ako kamoši. A že preto sa s ňou jej frajer rozišiel. Spolužiaci ju vraj v triede volajú nelichotivou prezývkou.
Už sa mi stalo, že som ju išla navštíviť a u nej doma bol zakaždým nejaký iný chlapec. Neviem, či zabudla, že mám prísť? Vždy sa vyhovorila na to, že je to spolužiak a doučuje ju. Mne bolo divné, že často mali tí chlapci zoblečene tričká. Zakaždým ta istá výhovorka, olial sa džúsom.
Opäť som ju stretla s nejakým novým chlapcom, ako sa objímali a dala mu pusu. A potom s iným a s ďalším. Keď som bola s ňou sama, opýtala som sa jej, či to nepreháňa s inými chlapcami.
Tak mi na to povedala, či má byť ako ja a skončiť bez chlapa. Dosť sa ma to dotklo.
Mám 28. Ja som mala doteraz 2 dlhodobé vzťahy, jeden trval 5 rokov a druhý vyše 3 rokov. V oboch vzťahoch som bola verná. Skončila však kvôli tomu, že priateľ odišiel do zahraničia a druhý nechcel manželstvo. Teraz som 2 roky bez priateľa.
Myslíte si, že som prehnala, že som sa kvôli tomu urazila? Že mi povedala, že som neschopná si nájsť chlapa?
Chcela by som len vedieť váš názor. Čo si o tom myslíte? Ďakujem.