vraj som neschopná nájsť si frajera

Príspevok v téme: vraj som neschopná nájsť si frajera
Aqua55

Mam mladšiu sesternicu zo 4. kolena. Nemá ani 20. Bývame v rovnakom meste. Je to teda dosť vzdialená príbuzná. Mala najdlhší vzťah, ktorý trval 7 mesiacov, ale počas neho sa stretávala aj s inými kamošmi. Aj keď mnohí hovoria, že to boli viac ako kamoši. A že preto sa s ňou jej frajer rozišiel. Spolužiaci ju vraj v triede volajú nelichotivou prezývkou.

Už sa mi stalo, že som ju išla navštíviť a u nej doma bol zakaždým nejaký iný chlapec. Neviem, či zabudla, že mám prísť? Vždy sa vyhovorila na to, že je to spolužiak a doučuje ju. Mne bolo divné, že často mali tí chlapci zoblečene tričká. Zakaždým ta istá výhovorka, olial sa džúsom.

Opäť som ju stretla s nejakým novým chlapcom, ako sa objímali a dala mu pusu. A potom s iným a s ďalším. Keď som bola s ňou sama, opýtala som sa jej, či to nepreháňa s inými chlapcami.

Tak mi na to povedala, či má byť ako ja a skončiť bez chlapa. Dosť sa ma to dotklo.

Mám 28. Ja som mala doteraz 2 dlhodobé vzťahy, jeden trval 5 rokov a druhý vyše 3 rokov. V oboch vzťahoch som bola verná. Skončila však kvôli tomu, že priateľ odišiel do zahraničia a druhý nechcel manželstvo. Teraz som 2 roky bez priateľa.

Myslíte si, že som prehnala, že som sa kvôli tomu urazila? Že mi povedala, že som neschopná si nájsť chlapa?

Chcela by som len vedieť váš názor. Čo si o tom myslíte? Ďakujem.

Aqua55

Prestať sa úplne stretávať sa asi nebude dať, keďže sa stretávame na oslavách. Ale inak by to nemal byť problém.

Jej rodičia, teda mama je tiež zvláštna. Starým rodičom vraví, že jej dcéra taká nie je. A mne tvrdí, že no a čo, že si vodí chlapcov domov? Veď sú to iba jej kamoši. Zaujímavé, že pred nejakým časom jej sama mama vyčítala, že ju furt vidí v meste s iným. A dostávala zaracha, teda aspoň to písala na sociálnych sieťach. Neviem, čo jej jej dcéra nahovorila, ale zrazu zmenila rétoriku?

Asi ma to trápi preto, lebo som s tou sesternicou vždy dobre vychádzala. Nečakala som od nej ten úder pod pás.

BJ 2

Moj nazor je taky, ze prestat sa s nou stretavat a kamaratit, a ignoruj ju. Ked to potom neskor niekde proti tebe vytiahne, tak ze tam budes, ze proste nahlas povie, ze si nevies najst chlapa pred niekym, aby a ponizila, tak jej vlep pred vsetkymi facku. Ale to az potom, co sa s nou prestanes kamaratit. Uplne ju ignoruj.

Taketo baby su naozaj k...y, aj ked to nerobia za peniaze, ale zadarmo, su to radodajky, odporne zeny, vo vztahoch vzdy zradia. Ale casto si neskor zacnu prilepsovat prostituciou, skoro kazdu to zlaka. Uplne ju ignoruj a nekamarat sa uz s takymi ludmi. Nestoji to za to.

ehm

To, že vo voľnom čase čítaš knihy a chodíš na hory nie je nič zlé, práve naopak také dievča mi je oveľa sympatickejšie ako to, čo vymetá bary. Takže len ostaň sama sebou a skôr či neskôr si ťa nejaký nápadník nájde, tak ako si ťa našli tí dvaja pred tým.

petronneta

aqua, tá sesternica ti nie je ani len blízka príbuzná. Vykašľať sa na jej reči. Sama sa nimi definuje.

clooo

Ja mám 50 rokov a, žiaľ, nemal som ani jeden či už dlhodobý alebo krátkodobý vzťah a zrejme to tak aj ostane.

Aqua55

A niečo podobné mi raz na jednej rodinnej oslave povedala aj jej mama. "Že hádam nebude sedieť doma ako ja. Že takto ako slušné dievča si nikdy nikoho nenájde." Ona behá aj behala počas školských rokov aj po nociach ktovie kde, bary, diskotéky? Pritom jej mama, čo ju poznám, bola vždy slušná dáma, opovrhovala takými ku... , tak nechápem tu jej reakciu? To je pravda, mňa také veci nebavia a radšej som doma a čítam knihy, maľujem, kreslím a keď idem von, niekam do lesa a na hory.

Elelenka

Tak to je teda riadna de.ilina, čo ti povedala. Ak už pred dvadsiatkou sa takto ku.ví a strieda chlapov častejšie než ponožky, tak očividne nie si tá, ktorá nie je schopná nájsť si chlapa. Tvoje vzťahy boli určite pekné, keď ti vydržali vyše 2 a 5 rokov. Vedieť si nájsť chlapa neznamená mať ich sedem za týždeň, ale jedného dlhodobo.
Ty si určite v poriadku a prajem ti veľa šťastia do budúcnosti. Sesternica zo 4. kolena už ani nie je rodina. Moji rodičia sú tiež bratranec a sesternica z nejakého 4. kolena a na genetike im povedali, že je to úplne v poriadku, lebo to už nie je v podstate ani spoločná krv. Takže kašli na takú kravu, čo ťa len ohovára a ponižuje. Len aby to raz nebola ona, kto si nebude vedieť nájsť chlapa, keď sa v meste preslávi ako ľahko dostupný tovar. A ešte aj olieva chlapov džúsom. :D