Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vraj som neschopná nájsť si frajera

Príspevok v téme: vraj som neschopná nájsť si frajera
Aqua55

Mam mladšiu sesternicu zo 4. kolena. Nemá ani 20. Bývame v rovnakom meste. Je to teda dosť vzdialená príbuzná. Mala najdlhší vzťah, ktorý trval 7 mesiacov, ale počas neho sa stretávala aj s inými kamošmi. Aj keď mnohí hovoria, že to boli viac ako kamoši. A že preto sa s ňou jej frajer rozišiel. Spolužiaci ju vraj v triede volajú nelichotivou prezývkou.

Už sa mi stalo, že som ju išla navštíviť a u nej doma bol zakaždým nejaký iný chlapec. Neviem, či zabudla, že mám prísť? Vždy sa vyhovorila na to, že je to spolužiak a doučuje ju. Mne bolo divné, že často mali tí chlapci zoblečene tričká. Zakaždým ta istá výhovorka, olial sa džúsom.

Opäť som ju stretla s nejakým novým chlapcom, ako sa objímali a dala mu pusu. A potom s iným a s ďalším. Keď som bola s ňou sama, opýtala som sa jej, či to nepreháňa s inými chlapcami.

Tak mi na to povedala, či má byť ako ja a skončiť bez chlapa. Dosť sa ma to dotklo.

Mám 28. Ja som mala doteraz 2 dlhodobé vzťahy, jeden trval 5 rokov a druhý vyše 3 rokov. V oboch vzťahoch som bola verná. Skončila však kvôli tomu, že priateľ odišiel do zahraničia a druhý nechcel manželstvo. Teraz som 2 roky bez priateľa.

Myslíte si, že som prehnala, že som sa kvôli tomu urazila? Že mi povedala, že som neschopná si nájsť chlapa?

Chcela by som len vedieť váš názor. Čo si o tom myslíte? Ďakujem.

Aqua55

Nejako sa to dostalo aj do uší našim starým rodičom. Tí sa jej pokúšali dohovoriť. Spýtali sa jej, či chce skončiť ako prostit... Či nemá kúska hanby v sebe? Že od druhých ľudí sa dozvedajú také veci a aj sami ju párkrát von videli vždy s iným pri bozkávaní alebo za ručičky, ale radšej sa robili, že to nevidia, že sa uvedomí? Ona hneď obrátila pozornosť na mňa. Jej reakcia bola: "A čo mám skončiť bez chlapa? Ako (moje meno)?" Čakala by som, že starí rodičia uznajú, že má pravdu. Veď vieme, ako to berú starí ľudia, pre nich by som už bola stará dievka. Starí rodičia sú však na mojej strane. Hovorili o jej správaní aj jej rodičom, ale jej rodičia sa jej zastávajú, že ich dcéra taká nie je. Jej rodičia sú rozvedení a veľmi sa spolu nebavia.

pp

takto, baba si nema co hladat frajera ale chlap si ta ma hladat za frajerku. To si kde pocula ze ty mas hladat? Ved si zena tak sa podľa toho aj spravaj a nenahanaj chlapov tak ich načisto odradis oni vidia. a vedia keď je baba zúfalá. Maj okolo seba v prvom rade ludi čo ta maju radi, kamošov, kamosky a maj rada samu seba a to je len zaklad. A frajer sa objaví. Ale v pravy čas a ten ešte neprišiel. Tak nesies.

Tutenstein_xD

Nemám pocit, že by bolo s tebou niečo zle. Preukázala si, že dokážeš byť verná a to sa v dnešnej dobe dosť cení. To, čo ti povedala tvoja sesternica vôbec neber do úvahy. Ona, nech si ich strieda aj každý týždeň, ale ty taká byť určite nemusíš. Však si ešte mladá a určite ešte nejaký vzťah bude.

Pomahac

Si uzasna mlada baba a nevsimaj si taketo narazky.Nemas sa za co hanbit a ona raz na to pride co dorabala.Bud v pohode aj nadalej a netrap sa.Pekny zvysok dna

ehm

Kašli na ňu, ty si tu tá normálna, ona je obyčajná ľahká deva, ktorej názor ťa nemusí vôbec zaujímať. Nájdi si radšej normálnejšie, sebe rovné kamošky.

Aqua55

Hej a to, že nie som takto neschopná, to ešte predtým, ako povedala mne, povedala ešte iným našim známym. Pritom pri mne sa tvárila ako naj kamoška a sladko ako cukrík. Mne to niektorí z nich aj povedali, ale neverila som, že ľudia by bola schopná toto vážne o mne povedať. Lebo doteraz sme vychádzali dosť dobre, kým som zistila, že sa vlači ako ku... a strieda chlapcov. Odvtedy začala na mňa za mojim chrbtom útočiť a ohovárať ma. Nečakala by som to od nej.