Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Takto si nikdy ziadnu nenajde ..

Príspevok v téme: Takto si nikdy ziadnu nenajde ..
jehomamina

Syn ma tesne pred 40tkou, stale slobodny, mal kratkodobe vztahy ak sa to da nazvat vztahmi trvajuce mesiac dva ..
Je strasne prehnane narocny na vzhlad buducej partnerky. Velmi mu zalezi na vzhlade co musi splnat. Pritom mi stale hovori ak sa bavime na temu zenenie ze chce sa ozenit cim skor a mat deti ale podla jeho vyberavosti mi sa nechce verit ze naozaj potom tuzi.
Neskutocne ma priane kriteria. Aka vaha, vyska, ake vlasy dlzka a farba, strih, ako sa ma obliekat, aku tvar by mala mat, ake povahove vlastnosti ..neznasa totiz sebavedome a emancipovane zeny. Je patriachalne zalozeny ako jeho otec. Muz je niekto a zena ma muzovi sluzit a nieje rovnocenna. Pritom su potrpi nato aby dobre varila, dobre zarabala nech netaha peniaze od neho, aby mala auto alebo aspon vodicak ...je toho vela.
Co s nim?
Kedy dostane rozum?
Nevazi si ze zeny maju o neho zaujem ale prebera a odmieta. Je prisny aj na seba co sa tyka vzhladu a penazi ale inac je lenivy co sa tyka prac v domacnosti. Ani len varit sa mu nechce a z prace sa ulieva ako sa da.
Kedy dostane rozum?
Odmietol par bab, mne sa pacili niektore povahou, mile, celkom aj pekne, skromne a slusne ..jemu vsak stale cosi na tej ci hentej vadilo.
Kedy pride k rozumu?

Xxl

A preco preboha ho chces ozenit a urobit zene take zlo ked vies, ze si len sluzku v domacnosti, posteli hlada a navrch na to nech si plati vsetko sama? A co jej tvoj syn ponukne ked sa smiem spytat? Tak okrem lenivosti a povalovania sa a sekirovania asi nic.Preto musia byt zeny sebavedome, aby sa takymto typom muzov vyhybali a vedeli ich kopnut niekam.Ja ked pocujem story, co si niektori muzi k zenam dovoluju tak mi adrenalin stupa. By som mu zfleku povedala, co si o jeho moresoch myslim

Bubliii

Moj nazor? Chlap s takymito predpotopnymi nazormi nech radsej ostane sam. On ma rad len sam seba. Ziadnej neveste by ste nim veru "nepomohli"...

Tutenstein_xD

Sloniecko to je pravda. Ja tiež nemám problém v byte vysávať, utierať prach, umývať a odkladať riad, umyť mačke misky, vyvetrať. Keď sme bývali v dome, tak som kosil celý pozemok, vynášal popolnice a taktiež sa zbieralo ovocie, hrabalo seno, odhadzoval sneh. Teraz som si sám celú izbu oškrabal a vymaľoval. Variť síce neviem zložité jedlá, ale ľahké zvládnem aj sám. Viem aj ožehliť. Keď je ale takto chlap lenivý, ako píše zakladateľka témy, tak to potom nie je nejaká výhra.

Tutenstein_xD

Ten si asi v živote žiadnu nenájde, by som povedal. Má prehnané nároky a každá, ktorá ho bližšie po čase spozná, tak radšej rýchlo od neho ujde.

Váš syn je nejaký princ na bielkom koni, že má takéto nároky ? On je bezchybný ? Pochybujem. Asi si o sebe myslí veľa, keď chce toľko vecí od jednej ženy s ktorou by si následne založil rodinu.

ahjajjaj

inak predtým si písala pod nickom jehosestra. Tak raz sestra, raz mamina, skús sa starať sama o seba a neriešiť ho.

Sloniecko

ked ste ho tak vychovali, necudujte sa, ze je lenivy. Mna uz ako dieta zapriahli, musel som vsetko robit v domacnosti, snad okrem zehlenia a prania. Teraz nemam problem hocico porobit, upratat, navarit si.
A ze je prilis vyberavy? Uz teraz je stary mladenec, este chvilu moze vyberat a kludne sa moze stat, ze cochvila si nenajde uz ziadnu.
A to, ze zeny povazuje za podradne tvory? Tak nech ostane radsej sam, lebo aj tak nema sancu najst si zenu. Kazda normalna ho odkopne.

ahjajjaj

milá mamina, akého ste si syna vychovali. Asi ste si ho príliš obskakovali. Teraz má takmer 40 a žije v mamahoteli? Kto naňho perie, žehlí, kto uňho v izbe vysáva, utiera prach, umýva riad?
Lebo pekne ho z hotelu vyhodiť.

clooo

A prečo by mal znižiť svoje nároky ? Ženské majú na mužov veľmi vysoké nároky na finančnu situáciu, vzhľad a podobne. Keď je muž podľa ženských predstáv, teda bohatý, prípadne ešte atraktívny, je oňho veľký záujem, čo je, predpokladám, prípad tvojho syna. Takže je úplne prirodzené, že si z obrovského množstva záujemkyň chce vybrať tú najlepšiu ženu, resp. zlatokopku...