Takto si nikdy ziadnu nenajde ..

Príspevok v téme: Takto si nikdy ziadnu nenajde ..
jehomamina

Syn ma tesne pred 40tkou, stale slobodny, mal kratkodobe vztahy ak sa to da nazvat vztahmi trvajuce mesiac dva ..
Je strasne prehnane narocny na vzhlad buducej partnerky. Velmi mu zalezi na vzhlade co musi splnat. Pritom mi stale hovori ak sa bavime na temu zenenie ze chce sa ozenit cim skor a mat deti ale podla jeho vyberavosti mi sa nechce verit ze naozaj potom tuzi.
Neskutocne ma priane kriteria. Aka vaha, vyska, ake vlasy dlzka a farba, strih, ako sa ma obliekat, aku tvar by mala mat, ake povahove vlastnosti ..neznasa totiz sebavedome a emancipovane zeny. Je patriachalne zalozeny ako jeho otec. Muz je niekto a zena ma muzovi sluzit a nieje rovnocenna. Pritom su potrpi nato aby dobre varila, dobre zarabala nech netaha peniaze od neho, aby mala auto alebo aspon vodicak ...je toho vela.
Co s nim?
Kedy dostane rozum?
Nevazi si ze zeny maju o neho zaujem ale prebera a odmieta. Je prisny aj na seba co sa tyka vzhladu a penazi ale inac je lenivy co sa tyka prac v domacnosti. Ani len varit sa mu nechce a z prace sa ulieva ako sa da.
Kedy dostane rozum?
Odmietol par bab, mne sa pacili niektore povahou, mile, celkom aj pekne, skromne a slusne ..jemu vsak stale cosi na tej ci hentej vadilo.
Kedy pride k rozumu?

Zuzulik8

No zrejme vo vasej rodine videl vzor, ty si sluzila svojmu manzelovi a sluzis aj jemu - synovi, staras sa o neho hoci ma 40. Co ste si vychovali to mate. Je jasne, ze jeho poziadavky su uplne nerealne a taku zenu nikdy nenajde. Ale to je aj dobre, vsak on by kazdu znicil. Mozno sa raz spamata ale tak skoro to isto nebude, mozno o 10-20 rokov ak vobec niekedy. Pomohlo by mu keby ste ho vyhodili z mama hotela a musel by sa o seba starat sam. Ak nieco take dokazes, ale to je prave to cim mu mozes len pomoct.

blackwidow

S nim uz asi nic, dnes su zeny sebavedome a nezavisle, nie sluzky, kucharky, milenky, matky v jednom. Nech sa spamata alebo bude navzdy sam.

emminar

Tak asi je na case sa do neho nestarat a mozno ta rychlejsie prekvapi, ako ked to budes takto netrpezlivo cakat. Treba ho nechat, asi mu taky zivot vyhovuje.

takimtreba

nehnevajte sa ženy, ale tak vám treba! akých si vyberáte, takých máte... tento, ktorého opísala autorka témy je exemplárny príklad ako to funguje - takéto hovädá, čo sú lenivé, nič nevedia a len sa váľajú a ženy využívajú tak po takých idú... asi preto lebo si myslia, že tým že majú všetko v p**** majú sebavedomie...

ja chodím do práce, nie som lenivý, aj brigády mimo práce si beriem, s domácimi prácami nemám problém, navariť si viem, opraviť auto viem, aj iné veci aby sme nemuseli platiť drahé čiastky za opravy, nefajčím nepijem, športujem, čítam knihy.... a žiadna žena ma nechce, celé naopak proste. čo si zaslúžite, to máte, keď nevedia oceniť skutočné hodnoty v mužovi a vidia len vzhľad a sebavedomie tak im treba..

a ten tvoj syn či čo to je, raz dostane poriadnu facku od života až nechcene nejakej urobí decko a potom bude musieť platiť.. možno sa vtedy uvedomí

clooo

Simiona, moja matka má 70+ a internet využíva, navštevuje rôzné stránky a niekedy zabludí aj na nejaké diskusné fórum a ako je u nej zvykom aj v reálnom živote, vyjadrí svoj názor do hocakej témy.