Sex - prečo ho každý chorobne riešite ?

Príspevok v téme: Sex - prečo ho každý chorobne riešite ?
Jeffoo

Ahojte, rozhodol som sa že založím túto tému. A rád by som sa dozvedel čo pre vás znamená sex. Je to pre vás hodnota v živote, alebo ako to beriete ? Skopírujem vám niečo čo som písal do jednej témy. Je to kruté ale z môjho uhla pohľadu je to len pravda a nič iné.

Poslednú dobu si ja ovedomujem že frajerka nie je vzduch že by sa bez nej nedalo dýchať/žiť. Je smutné že veľa ľudí myslí iba na sex a popritom im uteká skutočná podstata vzťahu ktorá sa nazýva pomoc, radosť, spoločné výlety, a hlave to že sa ľúbime. Je dnes už celkom nemožné nájsť ženu ktorá má hodnoty v hlave urovnané. Skutočné hodnoty, a nie tie hodnoty ktoré ľudia a drbnutá spoločnosť urobili hodnotami. A pokiaľ si myslíte že sex je skutočná hodnota, tak ste podľa mňa len opice bez rozumu. Inak to nazvať neviem, pokiaľ ste nadržaný máte ruku. Myslím si že vaša nadržanosť nestojí za ľudský život a toto si veľa ľudí neuvedomuje.

Sex, alebo pôvodný akt na splodenie dieťaťa. Akt, aby civilizácia nezahynula. Dnes povinosť, a vec ktorá zaslepuje ľudskosť a všetky veci okolo toho. Hovorím o potratoch, o mladíckej nerozvážnosti a o tom že z pudu robíme nástroj na zabíjanie detí. Niektorí ľudia by veľmi chceli dieťa, žijú v čistej láske ale nie je im to dopriate. Miesto toho dieťa má mamička ktorá si ho nezaslúži a potratí ho. Je to veľmi smutné čo sa deje, a že sex nás ovláda. A pritom si hovoríme najinteligentnejšie tvory na našej planéte.