Črevné parazity

Príspevok v téme: Črevné parazity
Doz22

Dobrý deň potrebovala by som radu ..už neviem čo od dobroty..cca asi 3 roky mám problém s črevnými parazitmi a neviem sa ich zbaviť..mávam z toho už vyslovene úzkostné stavy lebo veľa krát som dostala od lekárky lieky a vždy sa mi to vrátilo ,nemôžem kvôli tomu v noci spávať stále kvôli tomu priberám..Ani k lekárke už nechcem ísť lebo viem že mi dá zas to isté. Prosím prosím ak máte niečo účinné sem s tým :( budem veľmi vďačná ..

simka111

Skús užívať každé ráno pred raňajkami lyžičku rozpusteného kokosového oleja s trochou kurkumy..potom na raňajky si daj niečo čo pohne črevami, rozomleté ľanové semienkom, ktoré si posypeš na chlieb

Nikitta17

Dobry den,ja mam ten isty problem!!Som zufala,chytila som mrle od niekoho a neviem co dalej,mam ich 9 mesiacov,zjedla som uz neskutocne mnozstvo tabletiek-vermox,vobec mi nezaberaju.Skusila som parazit ex,antiparasitis roztok.dodrziavam hygienu a stale sa ma drzia ako koren.velmi mi to nici zivot a znizuje sebavedomie.Hambim sa za to,a aj sa bojim niekam ist,ze nakazim aj ostatnych.Velmi by som Vas chcela poprosit o pomoc,ak s tym niekto ma skusenosti a pomohlo mu nieco na to.Dakujem vopred

alast

skus hladovku.a zmen stravu vsezravcov na ludsku stravu=surove ovocie a zeleninu,ktore ti creva precistia.parazity su tam kde je odpad,ktorym sa zivia.

Kasia

absolvovat antiparazitarnu bylinnu kura, nejest hluposti, jest protiparazitarne potraviny vacsinou su to tie stiplave/ cesnak, chilli, kurkuma, chren vo velkom mnozstve.
a ze prieberas z parazitov, tak to tazko. Je nacase si priznat, ze paraztity mas lebo zrejme sa nespravne stravujes a z toho nasledne aj priberas.

Meridian

Sú preparáty,ktoré sa preventívne bežne dávajú domácim zvieratám pravidelne na odčervenie a parazity.To len mi ludia si nedávame nič ,alebo až keď už treba....Jeden známy Český lekár odporúča niektorý takýto preparát aj ľuďom a vraví ,že je to bezpečné a účinné.Je zverolekár a mal možnosť ubezpečiť sa o nezávadnosti ....Musel by som sa posnažiť aby som sa dopátral k nâzvu ....tak neviem či máš záujem .Bežne predâvané ,ale aj reklamované preparáty na Sk ako je parazit-of sú len málo účinné ,alebo vôbec..

Krce

Každý deň vyskúsaj jesť cesnak ! Cesnak je prírodné antibiotikum, jedávali ho naši predkovia a ich predkovia atď. Mám vyskúšané mala som podobný problém ako ty a cesnak všetko vyriešil, teda až na ten zápach preto si nezabudni vždy po jedle umyť zuby :) najlepšie je ho zjesť večer pred spánkom :))

BJ 2

nemas partnera, ktory by ta teoreticky mohol stale reinfikovat? V niektorych ludoch sa prilis nerozmnozia, ale roznasaju stale vajicka kade tade.

Musis aj napisat o ake parazity ide, to je dolezite.

Co domace zvierata, nemas nahodou nejake, ktory by ta mohli reinfikovat stale dokola?

Ananaska

Skus užívať každe ráno pred jedlom lyžičku rozpusteného kokosového oleja s trochou kurkumy, k raňajkam pridaj 1 PL rozomletých ľanových semien...a zapiť vodou, čajom..