Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Črevné parazity

Príspevok v téme: Črevné parazity
Doz22

Dobrý deň potrebovala by som radu ..už neviem čo od dobroty..cca asi 3 roky mám problém s črevnými parazitmi a neviem sa ich zbaviť..mávam z toho už vyslovene úzkostné stavy lebo veľa krát som dostala od lekárky lieky a vždy sa mi to vrátilo ,nemôžem kvôli tomu v noci spávať stále kvôli tomu priberám..Ani k lekárke už nechcem ísť lebo viem že mi dá zas to isté. Prosím prosím ak máte niečo účinné sem s tým :( budem veľmi vďačná ..

Doz22

Snažím sa všetko si dezinfikovať ,už si pripadám ako Monk v tomto .. ale vďaka za radu ..a zistili mi to normálne u lekárky z výteru klasika.. bohužiaľ presný názov ani sama neviem :X

anonymmm

zvýš hygienu na max!!!! musis si stále umývať ruky pred kazdy jedlom, po jedle, po návšteve toalety aj keď prides zo záhrady x z vonku hneď si umyť ruky, po ruke máj vzdy antibakterialny gél, všetko per, všetky obliečky aj oblečenie. máš to doma rozšírené a aj keď sa z toho dostaneš, stačí maly kontakt s infikovaným povrchom a je zle... pomôže iba toto ja som to pred 3 rokmi mal po sebe 3 krat a pomohlo mi iba všetko vydezinfikovat a udržovať zvýšenú hygienu.