Sex po svadbe

Príspevok v téme: Sex po svadbe
Majus 556

Ahojte aký názor mate na sex po svadbe? Myslíte že to má daake výhody alebo tak.. Neviem taky lepší pocit ze vášmu partnerovi nejde len o TO a kľudne by počkal až do svadby? A boli by ste ochotní takto vyhovieť partnerovi ktorý by to od vás požadoval? Lebo ja určite by som to chcela až po svadbe.. Mam partnera už rok s ktorým to je veľmi vážne no a povedala som mu ze ešte niesom na to pripravená že chcem počkať lenže neviem si predstaviť vibec reakciu keď mu poviem ze až po svadbe.. Ako by ste vy na to reagovali? Presviedčali by ste ho, opustili alebo fakt počkali? Véd je to predsa človek ktorého ľúbite nie?

Leeeena

To ze muz chce mat s tebou sex, neznamena ze mu ide iba o sex! Ak by s tebou spal na prvnom rande a potom uz nezavolal...to by bolo o inom.
ak na sex nie si pripravena, tak to nerob. Ale nie kvoli tomu ze si myslis ze zdrzanlivost chlapa je dokaz lasky. ako tu bolo spomenute, moze to byt aj zial priznak poruchy ci frigidity...
Ja osobne by som si nebrala muza pred sexom. Pre mna jedolezite aby sme si sedeli aj v tomto. napriklad to ze je niekto nezny a romantik, neznamena ze je taky aj v posteli, alebo ze je niekto drsnak.,neznamena ze ma rad tvrdsi sex. Po tejto stranke muza nespoznas, dokym ho nespoznas aj v posteli...a ak si v tomto nebudete sediet, mozte byt obaja sklamani.

Manzel432

Majus, nepoznam toho tvojho, ale za mna ti poviem, ze mne sa nepacia zeny, ktore ten sex az takto vazne prezivaju. Vies my chlapi to berieme ako ludsku potrebu a ano, patri to k laske, ale nemalo by sa tym v ramci lasky zbytocne manipulovat. A co ked si po svadbe v tomto nesadnete? Alebo budete mat nejaky fyzicky handicap a nebudete schopny styku vobec? Uvedomujes si, ze chces kupit macku vo vreci? Citaj tu pribehy zien, ktore boli ocarene tym, ze chlap od nich nechcel sex pocas randenia, ze mu ide o ich dusu a potom ked ho nechcel ani po svadbe, tak pochopili, ze aky je to typ. Ale vsak mojkat a pusinkovat sa mozes do konca zivota, vsak sa predsa lubkate a vo vztahu predsa nejde o sex, ale o ten suzvuk a vzajomne porozumenie.
Vies moja manzelka s ktorou som uz 10 rokov mi dala hned na prvom rande, obaja sme boli do seba zblazneni, najprv sme si asi mesiac pisali a ked sme sa stretli, tak sme isli rovno na najblizsi hotel. Ja som si ju za to velmi vazil, ze sa takto zachovala a nehrala sa na zdrzanlivu, lebo sa to takto v nasej konzervativnej spolocnosti patri, ale ze dala priechod svojim citom a ja som hned vedel a citil, ze ma bezhranicne miluje a veri mi, ze ju nesklamem. Vzali sme sa po roku, nesmierne ju milujem, zivot by som za nu dal a ten vasnivy sex mame dodnes skoro kazdy den. Uplne harmonicky vztah mame, ze kazdy z nas ide do kolien, ze ako sme sa my dvaja mohli stretnut, ze sa k sebe uplne hodime, dokonca nam vravia, ze sme ich vzor. Keby mi povedala, ze mi da az po svadbe alebo keby sme chodili spolu dlhsiu dobu bez sexu a nebrala by ohlad na moje potreby, tak by tento nas krasny vztah nefungoval.