spolocenska hodnota auta na Slovensku

Príspevok v téme: spolocenska hodnota auta na Slovensku
Miko28

Ahojte,

prečo je všade vo svete auto považované za dopravný prostriedok kým na Slovensku je to modla, pre ženy alfa a omega vo vzťahu, dôkaz spoločenského postavenia...
Chlapci si kupujú drahé autá (samozrejme na lízing) a bývajú v podnájme alebo u rodičov a ženy im to žerú...
Prečo sú Slováci taká mentalita ? Ako a kedy to začalo ?
Nikde inde vo svete som toto nevidel...

Diskutujte...

SofiaElla

Neviem o tom, že by bolo auto nejaký svätý grál pre ženy, ak je to u teba tak, asi sa v takej spoločnosti pohybuješ. Samozrejme, že študentky, ktoré študujú na výške mimo svojho bydliska - privítajú frajera s autom, ale inak sa zlatokopky pohybujú o hodne vyšší level inde. Ak ti nejaká vyčíta len auto, tak súhlasím s príspevkom nižšie - asi nemáš čo viac ponúknuť a slečna asi okrem kolien od seba, tiež nie. Je na každom človeku, kam sa zaraďuje a zaradí.

Jeffoo

Takto, nie každý kto si kúpy auto, hoci aj na lízing si ho možno nekúpil preto aby dostal ženu ale preto aby si urobil radosť. Možno si ho kúpil preto lebo ho auta napĺňajú a bavia. A pokiaľ si kúpil auto aby zaujal ženu ? Taký človek asi nemôže zaujať svojim intelektom, tým ako vypadá, ale v našom prípade autom.

realistkazrealu

fullhd ved to muzi si kupuju naschvál drahe znacky aby na take auta zbalili 20 rocne stihle modelky aby ste sa mali cim chvalit pred kamosmi aku ste ziskali trofej. Potom vas casom kopne taka kraska do prdele a placete po forach ako toto ze ake su vsetky zenske zle . Lebo muzom dnes ide len o to chvastat sa autom. mladou stihlou frajerkou a podobne :) Dnesna slovac je proste taka . To ze chlap je len na vyzor a necha sa vyuzit je len odveta za jeho blbost a povrchnost .

Fullhd

Slovenske zeny su dost hlupucke.Teda niektore ale je to viac ako 50 %.Dospeju a dostanu rozum az tak od 30+.Staci ked si kupis starsiu Audi A8 3.0 TDI za 12500 EUR na lizing,zastavis pred nejakym barom a same ti naskacu do auta.Ale ako hovorim-su hlupucke.Normalna inteligentna zena ktora ma nieco v hlave toto chalanovi nezozerie pretoze neni umenie zbalit zenu,umenie je si ju udrzat a tam to vsetko konci ked slecna zisti ze majiitel 13 rocnej audiny je vlastne chudak ktori byva u rodicov a nema ani na vymenu brzd.Ver mi ze taka nemka,svajciarka,norka by mu to nezozrala.Moja sestra je pravnicka a bude o chvilku sudkyna-je velmi inteligetna zena.Jej manzel je pravnik tiez.Vies na com sa vozili spolu ked svoj vztah budovali?On vlastnil Favorit Forman.Staru hrcu hrdzavu.Aj napriek tomu snim chodila aj ked vedela ze moc penazi nema.Ale zasa mal progres teraz ma mondeo.Ano na slovensku spravis dojem na niektore zeny ale len na tie ktore moc rozumu nemaju.

V maji som bol v drazdanoch a zastavil som na pumpe a predomnou tankoval jeden pan ktory vyzeral ako keby vlastnil feliciu.Ako milionar nevyzeral.Chces vediet ake mal auto ? Mal Mercedes Benz S 65 AMG Lang, a cena?Toto auto ide od 230 000 EUR . To auto bolo max rok stare.A teraz sa ta na nieco spytam a dufam ze mi to komentarov odpovies.

Myslis si ze majitel takehoto auta ktory mal cez 230 000 EUR si toto auto kupil aby s nim ohuril zeny?Ludia co maju na taketo NOVE,rozmyslaju uplne inak ako vydlaci na slovensku.

PS: ja mam octaviu ,ked som prisiel do DE mal som feliciu.

Toto je moj nazor,takto to vidim ja.

Tutenstein_xD

Ja tiež cestujem MHD a to len preto, lebo v podstate nikde ani nechodím, takže auto by som vôbec nevyužil. Tam kde bývam, mám naokolo reštaurácie, bary s posedením na terase, Lild, Billu, Jednotu, poštu, telocvičňu, masáže a všetko mám priamo pod nosom, takže mi to zaberie tak 3 minúty cesty, ak niekde chcem ísť. Nehovoriac o tom, že tu je v okolí hádam 20 zástavok pre autobusy.