Verejná fotogaléria

Príspevok v téme: Verejná fotogaléria
Tutenstein_xD

Chcem sa len spýtať, ak niekto vie, či existuje nejaká webová stránka, na ktorú môže človek pridávať svoje vlastné fotografie a rozdeľovať ich do albumov, kde pod každú foto môžem pridať nejaké tagy, aby človek tieto fotografie mohol ľahko vyhľadať a mohol ich zdieľať s ostatnými ľuďmi a aby ktokoľvek mohol pod hocijakú fotografiu zverejniť vlastný komentár.

Existuje Pinterest, len na túto webovú stránku viacmenej ľudia uverejňujú vlastné fotografie, ktoré majú človeku niečo ponúknuť, aby dostali inšpiráciu z tých fotografií. Tam asi ľudia neuploadujú fotografie, na ktorých je napríklad ich domáci miláčik.

Ďalej existuje Instagram, lenže tam ľudia viacmenej uploadujú fotky seba a svojich kamarátov pri nejakých udalostiach alebo si tam taktiež uploadujú fotky svojej tvorby, ako napríklad maľované obrazy, či kresby. Tam si človek v podstate nemôže vytvoriť album do ktorého následne kliknutím vojde a ukáže sa mu ďalších 100 fotografií. Ďalej sa mi zdá, že na Instagram človek môže pridávať fotografie len z mobilného telefónu.

Nakoľko ma bavia hry, tak by som chcel uploadovať na stránku fotografie v 4K rozlíšení z hier, ktoré som hral. Napríklad niečo takéto.

Cloo2

Tak tie fotky vyzerajú inak super :O. Posielam ďalej. Skús nechať link aj pod nejakými hrami na ytb alebo si vytvor aj takú menšiu stránku na fb kde budeš pridávať pár fotiek a zvyšok z nich by našli na tvojej stránke. Ale to by ti zabilo asi dosť času. Dúfam že sa ti bude dariť :)

Tutenstein_xD

Ak chceš fotky zdieľať neverejne len s nejakou skupinou ľudí, tak ako píšem musíš nastaviť, aby fotky videli len kamaráti, rodina alebo kamaráti a rodina.

Tutenstein_xD

Ale áno, je to niečo podobné ako Instagram, len tu si môžeš vytvárať albumy do ktorých môžeš dať fotiek, koľko len chceš. Ak máš fotky verejné, tak ich môžu vyhľadať podľa kľúčových slov, ktoré zadáš ku fotkám a môžu ti ich ľudia okomentovať.

Tutenstein_xD

momentik Flickr som začal používať dnes a nemám ešte o ňom nejaký extra prehľad, ale môžeš si tam pridávať fotografie a môžeš ich následne zverejniť pre všetkých ľudí alebo si nastavíš možnosť, aby fotografie videli len tvoji kamaráti, rodina, kamaráti a rodina alebo len ty. Fotografie si môžeš vkladať aj do samostatných albumov.

momentik

Tutti, naco hlavne je Flickr? To je nieco ako Instagram? Da sa aj neverejne, ze chcem zdielat fotky z nejakej akcie s nejakou skupinou ludi?

Tutenstein_xD

Už som našiel spôsob a tým je Flickr. Človek tam môže nahrať až 1000 fotografií s FREE účtom, čo si myslím, že je viacej, ako dostačujúce. Ak chcem pridávať neobmedzené množstvo fotiek, tak si musím priplatiť za každý mesiac 6€, čo nie je vôbec veľa. Zatiaľ mi ale stačí FREE účet :) -odkaz odstránený-

Cloo2

Tak to znie celkom sľubne. Potom by si mohol nechať svoj link aj pod nejakými let’s play videami na ytb. Isto sa im to zíde.
Jasne spravím ti shout out :D ja síce nehrávam hry ale rada to pozerám a poznám veľa ľudí čo hrávajú. Tak veľa šťastia so stránkou :D skús ten fb a keď to tam nevyjde tak potom inde.