Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Verejná fotogaléria

Príspevok v téme: Verejná fotogaléria
Tutenstein_xD

Chcem sa len spýtať, ak niekto vie, či existuje nejaká webová stránka, na ktorú môže človek pridávať svoje vlastné fotografie a rozdeľovať ich do albumov, kde pod každú foto môžem pridať nejaké tagy, aby človek tieto fotografie mohol ľahko vyhľadať a mohol ich zdieľať s ostatnými ľuďmi a aby ktokoľvek mohol pod hocijakú fotografiu zverejniť vlastný komentár.

Existuje Pinterest, len na túto webovú stránku viacmenej ľudia uverejňujú vlastné fotografie, ktoré majú človeku niečo ponúknuť, aby dostali inšpiráciu z tých fotografií. Tam asi ľudia neuploadujú fotografie, na ktorých je napríklad ich domáci miláčik.

Ďalej existuje Instagram, lenže tam ľudia viacmenej uploadujú fotky seba a svojich kamarátov pri nejakých udalostiach alebo si tam taktiež uploadujú fotky svojej tvorby, ako napríklad maľované obrazy, či kresby. Tam si človek v podstate nemôže vytvoriť album do ktorého následne kliknutím vojde a ukáže sa mu ďalších 100 fotografií. Ďalej sa mi zdá, že na Instagram človek môže pridávať fotografie len z mobilného telefónu.

Nakoľko ma bavia hry, tak by som chcel uploadovať na stránku fotografie v 4K rozlíšení z hier, ktoré som hral. Napríklad niečo takéto.

Tutenstein_xD

Hej zabudol som, že v dnešnej dobe sa za všetko platí :D

Niečo ešte pohľadám a možno sa do toho dám. Tie fotky sú samozrejme hlavne určené hráčom a sú v 4K kvalite, takže si ich môžu od mňa zadarmo sťahovať a použiť ich napríklad na miniatúry do svojich YouTube videí alebo si ich môžu aplikovať ako pozadie na pracovnú plochu svojho PC alebo notebooku, či ich dokonca použiť vo svojich článkoch na svojich herných webových stránkach.

Najlepšia voľba je asi naozaj ten Facebook. Možno pôjdem touto cestou a keď tam budem mať pridané nejaké fotky, tak by som sem teda hodil link. Ak máš kamarátov, čo radi hrajú PC a konzoly, tak by ich to mohlo osloviť :D

Cloo2

Je možnosť že ak si priplatíš na fb za tú stránku, tak ti ju budú propagovať na nástenkách rôznych účtov. Tak to vlastne funguje s každou stránkou. Ak teda nemáš problém zato zaplatiť.
Čo sa týka tých blogov, aby si mal nejaký počet sledovateľov musíš proste zaujať, byť originálny. Ja keď som bola menšia som mala aspoň 10 blogov kde som síce pridávala sprostosti ale asi som vedela nejak zaujať a ľudia tam často reagovali :D takže nepotrebuješ míňať peniaze aby si mal aspoň nejakú sledovanosť. Keby si aj kúpiš nejakú rozbehnutú stránku a pridávaš tam veci čo nikoho nezaujímajú všetci by ti odtiaľ odišli.
Facebook sa celkom ľahko ovláda, chodí tam asi najviac ľudí a myslím si že na toto je aj najlepší. Keby si vytvoríš vlastnú stránku, pozveš pár priateľov, oni by pozvali tých svojich. Rýchlo by sa to rozbehlo.
Kľudne sem potom hoď link ak niečo vytvoríš, ťa tam prídeme podporiť a reagovať na tvoje príspevky :D

Tutenstein_xD

Ja akože nijak extra nechcem preraziť, aby som na tom nejako zarábal. Mne ide hlavne o to, aby tie fotky ľudia videli a komentovali ich. Aby som videl, že to žije. Nejde mi o zisk.

Čo sa týka Instagramu, tak tam človek pridáva fotky z mobilu a myslím, že by neuspelo, keby uploadnem napríklad 30 fotiek naraz z jednej hry. Lepšie by sa mi pridávali z PC, keďže ich mám dokopy aktuálne až 830. Ja potrebujem niečo, kde by som si vytvoril album s názvom napríklad "Gran Turismo Sport" a do tejto galérii pridával len fotky z tejto jednej hry. Ďalej by som vytvoril ďalší album a tak ďalej.

Rozmýšľal som aj nad vlastnou webovou stránkou, kde sa dajú kúpiť za cca 50-60€ profesionálne vytvorené šablóny pre webovú stránku, kde sa dajú urobiť veci, ktoré ja potrebujem, ale zase na druhej strane potrebujem niečo, čo je už rozbehnuté, stránku, ktorú využíva veľký počet ľudí, pretože som pozeral rôzne blogy a webové stránky, ktoré si vytvorili ľudia, kde majú svoju stránku v pochode už aj tri roky, ale žiadnu sledovanosť od ľudí. Čo príspevok, to nula komentárov a žiadne reakcie.

Nad Facebookom som rozmýšľal tiež, ale neviem, ako to tam funguje, čo sa týka vytvorenia albumov a pridávanie fotiek do nich. Viem, že tam možnosť si vytvoriť vlastnú stránku, ale zase človek potrebuje nejako nahrnúť odberateľov stránky, čo je zase na veľmi dlho a možno by som nezískal žiadnych.

Cloo2

Podľa mňa najlepší máš ten instagram. Budú ťa sledovať ľudia, ktorých zaujme tvoja tvorba, možno aj nejak prerazíš.
Potom viem o stanke tumblr, ale to neviem ako funguje, len že sa tam dajú zdieľať fotky.
Môžeš si ešte vytvoriť vlastnú stránku na facebooku alebo si vytvor stránku napr na estránkach zadarmo. Taký svoj vlastný blog, kde môžeš pridávať fotky, niečo k ním napísať a ľudia ti pod ne môžu komentovať, zdieľať ich na svoj blog,...