Teplý pohankový\obilninový vankúš

Zuzka8

Kúpila som si nakoniec pšenicový nákrčník z Runo shopu v Za. Udrží dlhšie teplo ako uterák. Je fajn a vonia pšenicou. Ten elektrický si možno v budúcnosti kúpim.
Ahoj ahjaj, diky za radu.

ahjajjaj

nečítala som príspevky. Mám takýto vankúšik, väčší kus. Keď Ťa sekne v krížoch, dáš do mikrovlnky, zohreješ za 3 minúty, na chrbát si dáš tenký uterák (nie frotírový) a priložíš teplý vankúšik, bolesť rýchlo prejde. Rovnako bolesti bedrového kĺbu, natiahnutý sval, stuhnutá šija a podobne. Môžem len odporúčať.... ja ho používam často.

ohrievac

nasadis si na telo a potom zapnes. teplota si nastavis taku, aka ti vyhovuje. na tom mojom su 3 stupne, na linku az 6 a mas tam aj cenu

Zuzka8

Vyzerá to dobre, Ohrievač =D, až teraz som si všimla, že si dával link.
A ty keď si ho dáš, tak on je horúci, či iba teplý? Lebo ja by som potrebovala niečo medzi horúcou a teplou teplotou. Neviem koľko to môže byť stupňov. =D si myslím, že až vtedy to je účinné na niečo boľavé, resp. na stuhnuté svalstvo.

Bubliii

O parafine tam nic nepisu, lebo to je zamerane hlavne na bylinky a tak, ale pozrela som nieco do sekcie Pro klouby a záda. Okrem tohto psenicneho a kostkoveho vankusika tam je este spominany olejovy vytazok z třezalky a pri chronickych bolestiach chrbta vankusik zo sennymi struskami (podla popisky je struska v podstate lucne seno, teda rozne semena a stonky lucnych bylin, len netusim, kde to zohnat, po latinsky Graminis flos, Flores graminis). Pri akutnych bolestiach sa vraj nema uzivat. Vankusik sa nahreje nad parou a fixuje na chrbte kym nevychladne.