Máte skúsenosti s týmto vankúšom, prosím? Či vydrží hriať aspoň hodinu a s dobrou účinnou teplotou zároveň?
Chcem si taký kúpiť, ale neviem či sa to oplatí. Vodovy nechcem, lebo sa bojím, aby nespraskol.
Ďakujem.
Teplý pohankový\obilninový vankúš
Kúpila som si nakoniec pšenicový nákrčník z Runo shopu v Za. Udrží dlhšie teplo ako uterák. Je fajn a vonia pšenicou. Ten elektrický si možno v budúcnosti kúpim.
Ahoj ahjaj, diky za radu.
nečítala som príspevky. Mám takýto vankúšik, väčší kus. Keď Ťa sekne v krížoch, dáš do mikrovlnky, zohreješ za 3 minúty, na chrbát si dáš tenký uterák (nie frotírový) a priložíš teplý vankúšik, bolesť rýchlo prejde. Rovnako bolesti bedrového kĺbu, natiahnutý sval, stuhnutá šija a podobne. Môžem len odporúčať.... ja ho používam často.
nasadis si na telo a potom zapnes. teplota si nastavis taku, aka ti vyhovuje. na tom mojom su 3 stupne, na linku az 6 a mas tam aj cenu
Vyzerá to dobre, Ohrievač =D, až teraz som si všimla, že si dával link.
A ty keď si ho dáš, tak on je horúci, či iba teplý? Lebo ja by som potrebovala niečo medzi horúcou a teplou teplotou. Neviem koľko to môže byť stupňov. =D si myslím, že až vtedy to je účinné na niečo boľavé, resp. na stuhnuté svalstvo.
Aha, Bubli dobre ďakujem. Zatiaľ mi pomohol aj ten uterák. =)
O parafine tam nic nepisu, lebo to je zamerane hlavne na bylinky a tak, ale pozrela som nieco do sekcie Pro klouby a záda. Okrem tohto psenicneho a kostkoveho vankusika tam je este spominany olejovy vytazok z třezalky a pri chronickych bolestiach chrbta vankusik zo sennymi struskami (podla popisky je struska v podstate lucne seno, teda rozne semena a stonky lucnych bylin, len netusim, kde to zohnat, po latinsky Graminis flos, Flores graminis). Pri akutnych bolestiach sa vraj nema uzivat. Vankusik sa nahreje nad parou a fixuje na chrbte kym nevychladne.
Ok, pôjdem si aj po pažítku a medovku do Lidla. Ten uterák dával ako tip jeden neurológ.
to ja neviem, musis si to odsledovat
Zohriaty uterak pouzivaju i na profesionalnej rehabilitacii, takze to nebude zle riesenie :-)
Aha, a majú to teraz? Lebo im sa tovar mení.
Dala som si uterák do mikrovlnky a ten používam. :-D