Máte skúsenosti s týmto vankúšom, prosím? Či vydrží hriať aspoň hodinu a s dobrou účinnou teplotou zároveň?
Chcem si taký kúpiť, ale neviem či sa to oplatí. Vodovy nechcem, lebo sa bojím, aby nespraskol.
Ďakujem.
Teplý pohankový\obilninový vankúš
kukni sem: silvercrest.6f.sk
nie, nie je to podlozka, ale si to priamo na telo so zapinanim krk a brucho a je to lacnejsie
vola sa to vyhrevny vankus na chrbat a siju (heat pad od firmy silvercrest)
Myslíš niečo takéto, Ohrievač?
kup si v Lidli elektricky ohrievac, vyhrejes s nim krk aj cely chrbat
Ešte som našla rašelinový vankúš a elektronický ohrievač. Neviem ani pri jednom koľko stupňov to dosiahne. ...
Máme posledné zavárané čerešne od susedy.
A tak čo máš ešte v tej knihe o obkladoch? Nie je tam spomínaný parafín? Či sa dá kúpiť? Nikde som ho nenašla na nete. Ja hľadám na boľavú chrbticu niečo. Nech sa mi regeneruje.
Podla knihy o obkladoch co mam, by sa taketo vankusiky mali skor pouzivat na lokalne prikladanie ako realne ku spanku ci na zahriatie v posteli. A na obklad je tych 15min aj dost. Citala som, ze podobny efekt ma aj vrecko s ceresnovymi kostkami. Jedno som si urobila, ale este nevyskusala.
Jaj, tak to nič.
Ja mam pohankovy hand-made vankus z remeselneho trhu. Hreje asi tak 15 minut. Je to skor prijemny placeboefekt ako realna zdravotnicka pomocka :-)