Prečo ženské na slovensko jazdia tak ako jazdia?

Príspevok v téme: Prečo ženské na slovensko jazdia tak ako jazdia?
naporazenie

Preco jazdia ako slepe, nedavaju prednoat na prechode pre chodcov, mam.pocit ze este aj vtedy pridaju do plynu ked sa blizia k prechodu.
Nepozeraju ze idete cez prechod snoociarom ci bez neho oni tuho sustredene za volantom, v krči maju oci nalepene len na cestu a co sa deje okolo je im šumafuk!!!
Ziaden blinker ore ne neexistuje, vlezu vam do jazdy na trojprudovej ceste ako slepane!
O prejazde cez kruhovu krizovatku ani nehovorim co stvaraju!
Hlavne ze sa mnohe vyvazaju v SUVečkach ale pravidla jazdy im vyfucali z hlav prvy den od ziskania vodičaku...

Rado36

Je to predovsetkym o povahe vodica/cky.
Ak ma vodic/cka povahu cocota alebo pitci tak aj soferuje ...agresivne, neohrabane, arogantne atd.
Psychol. testy sa asi podvadzaju a neberu vazne ich vysledky!
Mnohi by nemali v zivote sadnut sa volant!!!

clooo

SofiaElla, samozrejme, že keď sa pozriem na auto, ktoré mi zastavilo, vidím aj šoféra...A nepísal som, že nezastavujú len ženské, písal som, že zastavujú len muži, čo je veľký rozdiel. Nauč sa čítať s porozumením.

Tutenstein_xD

Ale prosím ťa. Samozrejme že si vymýšľa somariny. Tak, ako zastavia a púšťajú ľudí cez prechod chlapi, tak aj ženy. Nehovorím, že to robí každý jeden, ale tvrdiť, že mne nikdy nedala prednosť žena na prechode, je pekná blbosť.

SofiaElla

cloo, mne keď dávajú autá prednosť na prechode pre chodcov - keď som chodec, nikdy sa nepozerám, či mi dal prednosť on alebo ona - kto sedí v aute. Rozhliadam sa totiž okolo, aby som sa ubezpečila, že aj protiidúce autá, resp. odbočujúce autá ma zaznamenali ako chodca a že spomalia.
Ty zvláštne vidíš do každého auta a dokonca vieš, že len ženy vždy prefrčia cez prechod pre chodcov. Buď máš veľmi mimoriadne a nadpozemské schopnosti alebo klameš až natoľko primitívne, že si to sám neuvedomuješ.

clooo

Veru, ešte sa mi nestalo, aby mi ženská dala prednosť na priechode pre chodcov, vždy len muži. Ženské len bez mihnutia oka, bez akéhokoľvek náznaku spomalenia prefrčia po "zebre". Všade si musia dokazovať svoju nadradenosť a pritom bojuju za rovnoprávnosť...

SofiaElla

Ja ako žena sa riadim tým, že chodci, električky a všeobecne prostriedky hromadnej dopravy majú vždy prednosť. Akurát by v Bratislave mohli byť na mnohých miestach lepšie zvýraznené prechody pre chodcov, lebo ak by som Bratislavu nepoznala, tak si uvedomujem, že aj pri dodržiavaní rýchlosti 50 km/hod, nemám šancu ten prechod postrehnúť a uvedomiť si, že niekto by po ňom dokonca teoreticky mohol prechádzať.

lebo-medved

zase nejaký zakomplexovaný.. ja som profesionalny šofer a zastanem na priechode a púšťam chodcov ! zastavím 40tonovy kolos a pustím, na osobáku tiež zastanem a pustím v meste chodcov a za mnou? taxikár! -chlap! na mna vytrubuje lebo chudáčik musel zastať a strašne sa ponáhľa, ked idem pešo , musím počkať kým prejde koloná aut z jednej aj z druhej strane lebo na priechode ma nepustia , z toho 9 z 10 za volantom chlapi,...

Tutenstein_xD

To je jedno, či sú to ženy alebo muži. Viackrát som šiel s niekym v aute a napríklad ženská stála na zelenej a to bol večer, takže sme tam boli len my a ona na aute s nejakým chlapom. To isté spravil aj jeden chlap počas dopravnej špičky, stál na zelenej, dokým nebola zase červená. Jeden chumaj zase raz tak vyletel z parkoviska, že som si skoro oplieskal hlavu o palubovku, tak sme museli zabrzdiť.

Mama zase videla, keď išla z roboty domov, ako jeden chlap na prechode narazil do malého chlapca, ktorý odletel tak pol metra a bol problém na svete. Ja zase keď som šiel pešo, tak jeden chlap pár centimetrov od dvoch báb zastal na prechode a oni sa tomu ešte smiali. Som zvedavý, ako by sa smiali, keby ich zrazil. Tiež to bol nejaký vytretý blázon.

michal36

Ja mam tu istu skusenost a nie jednu.
Co sa tyka prechodov pre chodcov ..ani nehovorim .pre me chodci a prechody neexistuju .. zeny myslim teda
Oni jazdia nieco podobne ako cigani ti sa tiez rutia po ceste nic nevidim, nic nepocujem