Preco jazdia ako slepe, nedavaju prednoat na prechode pre chodcov, mam.pocit ze este aj vtedy pridaju do plynu ked sa blizia k prechodu.
Nepozeraju ze idete cez prechod snoociarom ci bez neho oni tuho sustredene za volantom, v krči maju oci nalepene len na cestu a co sa deje okolo je im šumafuk!!!
Ziaden blinker ore ne neexistuje, vlezu vam do jazdy na trojprudovej ceste ako slepane!
O prejazde cez kruhovu krizovatku ani nehovorim co stvaraju!
Hlavne ze sa mnohe vyvazaju v SUVečkach ale pravidla jazdy im vyfucali z hlav prvy den od ziskania vodičaku...
Prečo ženské na slovensko jazdia tak ako jazdia?
Lebo žena má predsa vždy prednosť :-DDD
Pag :) akoze ano, ked sa zrazu nieco za stotinu sekundy zomelie, tak mozog ze aha, to je tato situacia, takto to mam urobit. Kamarat zabudni na to. V aute ked som dostal smyk, tak tych par sekund staci, to som vyrovnal, ale ver tomu, ze ked sa nieco zomelie za sekundu, nik nie je schopny reagovat, lebo nik nema taky rychly mozog a navyse to co vidis spracovane mozgom sa uz stalo. Mozog ide zo zaznamu, to je ako pocitac, ze oci vidia, premietaju nervami do mozgu, ten to spracuje a vysiela signal svalom a tie az nasledne reaguju. To su desatiny sekund. Aby sa ti nestalo, ze napr. zbadas na ceste hrbol pred sebou a hned v tej chvili citis ako na nom nadskocis v aute, tak mozog ide akoby predvidavo dopredu. Opakujem predvidavo, nie ze sa nieco necakane stane. Pozri si o tom nejake info. Jedina pomoc je cvik, cize kazdy den parkrat padnut, az potom sa spusta automatika, ktora ta chrani. Si nejaky velky mudrlant :)
Skutrista, pozri si na Y.T. videa, ze ako padat. Na co to tam je? Na paradu?
Ja si myslim, ze mnoho dopr.nehod bolo sposobenych aj umyselne, je to kacirska myslienka, ale moze byt pravdivaa. Mne zobrali vodicak, lebo som si kupil kameru, aby dokazala moju nevinu, ale ona naopak, ale ona naopak neuveritelnee, dokazala moju vinu!!! Ja si pamatam velmi dobre, co nas ucili v AS, ked chces odbocit doprava, vyhod blinker dolava a ano, vela ludi sa toho drzi najma, ked idu hore kopcom a dostanu stres, lebo ako by sa potom rozbehli na kopci, keby uplne museli zastavit, ze?
Jazdim na skutri, dodrzujem rychlost a jedna zenska mi vybehla z vedlajsej a musel som polozit skuter na zem, aby som do nej nevrazil. Ja zlomena klucna kost, ona 150 - eur pokuta a 2 roky zakaz soferovania. Vraj ma nevidela a to mam vpredu 2 svetla 12V H4. Teraz tiez jedna, to som ubrzdil, isiel som za nou a ked zastala sa jej pytam, ze preco. Ona, ze ma nevidela, ale ze ona jazdi bezpecne, lebo ma dieta - sedelo vzadu v autosedacke... A aj rano v zapchach, ked sa pustaju auta zisovo aj z vedlajsej, tak 90% zien nepusti ani bohovi a ani sa nepozrie na vedlajsiu, pricom jasne vidi, ze sa pustame. Zeny nemaju technicke myslenie a malo z nich jazdi dobre, ohladuplne a vsimavo.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
moja skusenost je taka ze v minulosti so jazdieval kazdy den krizom krazom slovenskom teraz uz menej ale nezaznamenal som zlu skusenost zo zenami za volantom prave ze sa mi zdali dost ohladuplne ale co stim chcem povedat ze asi nezalezi ci muz alebo zena mozes natrafit aj na muza ktory je pako za volantom neviem posudit ci vyhodnocujes z jednej skusenosti alebo sa ti to zo zenami za volantom stava casto ale ak na jednej skusenosti tak by som nehadzal zeny soferky do jedneho vreca
ved toto, hlavne ze velke blancare ma na usiach, velke slnecne kukadla na ociach ale co sa deje na ceste ..."nadhery"
Len za tento tyzden sa mi to stalo niekolkokrat. Minule som bol svedkom ako jedna taka prije"ana skoro zrazila babku o palicke ..bodaj by ne ked žrala bagetu v aute ..a to nehovorim o lizani zmrzli ci telefonovani hej vsak musia robit dolezite zo seba ked uz sa v takom aute od manzela ci otecka vozia ... alebo firemne auto zeby :DDD
Ale vazne by si mali do svedomai vstupit.
Ako okej muzi jazdia sialne poniektori ale zeny co stvaraju ...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.