Sukromie a soc. siete

Príspevok v téme: Sukromie a soc. siete
Annita66666

Prosim objektivne nazory...ako by ste sa citili (reagovali ci nereagovali),ak by vam partner (nie manzel) z nicoho nic povedal,ze si viac nezela ziadne spolocne fotky na socialnych sietach,hoci par mesiacov dozadu mu to nevadilo a zrazu by vymazal vsetky spolocne, aj tie, s ktorymi kedysi suhlasil, so zdovodnenim, ze sa nepotrebuje prezentovat pred "kadejakymi ludmi" tzv. "priatelmi"? (Jednalo sa celkovo o 2 fotky nie viac)

Esimka

Po rokoch na sietach som dosla na 2 veci- ked je muz stastny a chce sa prezentovat, ma v profilovke seba aj svoju zenu.Ked podvadza a je suknickar, ma viac zien ale je zadany- ma iba svoju fotku s deckom, to prezentuje verejne, ale fotku frajerky si nevycapi ani na fcb, IG aj ked spolu ziju.Ak je striktne za sukromie, nepostuje svoje fotky na fcb a IG vobec, iba motta, jedla, turistiku atd. Takze ak by mal svoje fotky vsade, len tato jedna s tebou mu vadi, to znaci, ze chce pred ostatnymi zenami vyzerat slobodny. Videla som uz aj profil zenateho muza s deckom, co mal napisane- nezadany.A dalsia vec- kolko % zien tvori jeho priatelov? Ak 95% a ma ich tam desiatky i stovky, tak je to jasne. A ze sa k tebe verejne nechce priznat- nooo, nad tum by som pouvazovala.Mna osobne by to aj urazilo

SofiaElla

V rozhodnutiach ohľadne zverejňovania časti svojho súkromia (kam patrí aj zverejňovanie fotiek) existuje len jedno objektívne stanovisko - takéto rozhodnutie jedinca treba rešpektovať. V tejto oblasti neobstojí ani argument, či sa tak jedinec rozhodol zrazu, či ste manželia, partneri alebo milenci.
Druhá línia tvojho príspevku spočíva v tom, že si nenapísala, prečo ťa to vôbec trápi. Vzťah predsa nie je založený na postovaní spoločných fotiek.

Jana Lukacova

Annita6666:

Neodohralo sa v poslednú dobu niečo, čo Váš partner môže prežívať ako sklamanie, znechutenie zo správania niekoho, ku komu Vy máte blízko a prípadne aj Vás samej?. Vyzerá to tak, že mu „čosi“ ublížilo a jeho prvotná reakcia je, že sa snaží dištancovať od niekoho (z časti aj Vás?) prostredníctvom stiahnutia spoločných fotiek.

PS: Skúsme skôr otočiť otázku, ako sa cítite Vy sama po tom čo Vám partner povedal? skúste sa tomu povenovať a potom niet nad úprimný rozhovor s partnerom o tom, čo sa vlastne stalo...

rraan

ved prave preto sy treba rozumne prehovorit a nechat vysvetlit ze preco a v klude si porozmislat a vlastne ak sa da overit fakty nekonat hned na podnet niejake emocie aleebo toho ze si len nieco mislim lebo v podstate to tak nemusi bit a hlavne ak mi v minulosti partner nevykonal nieco co nastrbylo moju dvoveru

danecc

Podla mna to je normalna vec, nie kazdy je rad, ked ho ocumuju na soc. sietach. A mozno tym zijes az moc a proste sa nahneval ja si mysim, ze to je aj celkom normalne.