Sukromie a soc. siete

Príspevok v téme: Sukromie a soc. siete
Annita66666

Prosim objektivne nazory...ako by ste sa citili (reagovali ci nereagovali),ak by vam partner (nie manzel) z nicoho nic povedal,ze si viac nezela ziadne spolocne fotky na socialnych sietach,hoci par mesiacov dozadu mu to nevadilo a zrazu by vymazal vsetky spolocne, aj tie, s ktorymi kedysi suhlasil, so zdovodnenim, ze sa nepotrebuje prezentovat pred "kadejakymi ludmi" tzv. "priatelmi"? (Jednalo sa celkovo o 2 fotky nie viac)

warp

Nemám rád sociálne siete a celkovo sa nerád fotím, takže moja manželka má tiež zákaz uverejňovať spoločné alebo iba moje fotografie na jej FB alebo IG. V pohode to rešpektuje. U tvojho priateľa môže ísť o niečo podobné. Jednoducho na to zmenil názor. Sú to jeho fotografie a jeho súkromie, ktoré treba rešpektovať. Jeho vysvetlenie by mi naozaj stačilo a nepátral by som ďalej iných dôvodoch.

ByvaIka

Aj tomu mojmu byvalemu muzovi to zacalo zrazu vadit. Pravy dovod bol, ze si nasiel milenku a ja mam verejny profil no a milenke vadilo, ze tam tie fotky su. Ze je na nich so mnou a vyzera tam, ze je so mnou stastny, lebo vtedy bol. Samozrejme, ze to zdovodnoval takisto, ze sa nechce vytrcat a ze vztah je intimna vec a tiez som nechapala preco zrazu toto. No ale ze ta jeho terajsia ma na jej profile fotky s nim, tak to je uz teraz ok...

momentik

ja ho chapem, rozlezalo sa mu to v hlave a uz sa mu to nepaci. ma pravdu, ze pred KADEJAKYMI. poslat foto sestre, bratovi je ine.

rraan

opital by som sa ho na obiektivne dvovody ze preco mu to vadi nech mi vysvetli peco mu to vadi ak ma nato vazne dovody tak by som porozmislal o ustupku lebo vztah je aj o tom ze respektujeme jeden druheho a vo vztahu treba robit aj mompromisy zase nie suhlasyt so vsetkymi vrtochmi ktore si zmislí.