Mate radi macky?

Tutenstein_xD

Zuzka8 keď s nami ešte žil "otec", tak ho našiel na ceste domov z roboty niekde pri krajnici padnutého, tak ho zobral do krabici a nejaký čas sme sa oňho starali. Potom sme zavolali slobodu zvierat, nech si poňho prídu.

Zuzka8

Mne sa mačky páčia, našla som si k ním vzťah odkedy ich mám. A keď máte doma aj psa a aj mačky, tak sa dá porovnať ich pre a proti. Mačky sú viac nezávislé, ako psy. Môžu si behať po vonku kedy chcú. Ale je pravda, že sú drzé. :-} Mne to ale nevadí, už viem ktoré si čo dovolia. Mne sa celkovo aj zo všetkých druhov zvierat najviac ľúbia mačkovité šelmy.

Zuzulik8

Ja macky moc nemusim ale nemozem povedat ze ich neznasam. Zazila som aj velmi maznave macicky tie mam rada. Ale vacsinou su velmi nevypocitatelne, v jednej chvili to pradie, obtiera sa o teba a v druhej chvili ti to rozskrabe ruku do krvi. Len tak z nicoho nic. Asi preto tvoja priatelka neznasa macky, zrejme ma s nimi zle skusenosti.

Tutenstein_xD

Mám rád zvieratá všetkého druhu. Od malička sme už mali kopu mačiek, keďže sme bývali na dedine v rodinnom dome. Mali sme ryby, psa, andulku, škrečka, korytnačku, dve myšky, piskora, krátky čas aj sokola. Zvieratá sú fajn :)

simiona

Áno, mám rada mačky aj psov, aj ostatné zvieratá.

Ľudia si myslia, že mačky sú falošné, ale nie sú. Len si žijú podľa seba. Majú svoju hlavu a nechcú počúvať príkazy ľudí. Čo aj chápem, lebo keď vidím, akých klaunov robia ľudia z iných zvierat, ani sa im nečudujem. Chápem, keď napr. učia psa policajný výcvik, pre slepých, výcvik poslušnosti. Ale videla som videa, kde psa učili stojku na hlave alebo ako sa objímaju psy. Načo? Je to zbytočné a neprirodzene.

A mňa majú rady mačky. Keď sa s nejakou spriatelim, chodí so mnou, napr. po dedine ako pes. A už sa mi viackrát stalo, že som bola na prechádzke pri dedine a spoločnosť mi robili pes a mačka. Neboli z jednej domácnosti, ale dobre spolu vychádzali, mali medzi sebou minimálne rešpekt, dokonca mačka až priadla, keď bola pri psovi. Záleží od človeka a mačka je zviera, ktoré zo seba nebude kvôli cloveku robiť bl...ca, len keď to sama chce.