Hlavne zeny ma zaujima nazor. Priatelka ich vylozene neznasa, ex ich milovala a ja nechapem preco? Zevraj su ulisne, slizke, vypocitave... nechapem, ako moze niekto pripisat macke tieto vlastnosti, hoci sa s nou nevie rozpravat. Na zaklade coho preboha?
Mate radi macky?
No ja v tomto pripade rozdiel nevidim. Je jedno ci dom alebo sidlisko. Potkany su na tych sidliskach, kde nie su macky. Tulave macky na sidliskach treba dat kastrovat, aby sa nekontrolovane nemnozili, davat im vodu a prikrmovat ich. Ked macka nie je hladna, ma väcsiu silu a ulovi viac potkanov a mysi. A kto macky nema rad, tak minimalne nech neutoci na tych ludi, co sa o tulave macky staraju. Lebo inak si vypisuje pozvanku pre hlodavce.
swistica byvam v cinziaku:D to tej kamke nosili do zahrady macky potkany, zabijali vtaky, dokonca nasla mrtveho holuba
zlamacka - tou hadicou si prave pozvala celu rodinu potkanov k prijemnemu pobytu vo vasej zahrade a domceku, tak si to s tymito milymi zvieratkami uzite :-)
esteze je tak horuco a tie potvory nelezu do zahrady a nekadia tam. inak tie nakadence vyvolavaju u astmatikov zachvat. sama som videla kamku, kt. som musela volat RZP. vodu dostanu ked tak priamo z hadice.
Nezabudnite dat teraz v tom teple von misky s vodou. I tulave macky a ine zvieratka potrebuju pit.
ahoj Kocuriskoo, ja mačky zbožňujem, už v detstve som ich kopu zachránila a vždy som domov doniesla nejaké mačiatka, takže mama už bola z toho zúfalá a zo srandy vždy hovorila "buď ja alebo mačka!" ale to nemyslela vážne, to sme sa tak doberali lebo aj ona ich má rada a takisto celá naša rodina...nechápem ľudí ktorí neznášajú mačky, veď existuje aj tzv. felinoterapia , teda "liečba pomocou mačiek" a v BA sú už prvé kaviarne kde sú aj mačky aby sa zákazníci na ne mohli pozerať a hladkať ich, lebo hladkať pradúcu mačku a zvlášť malé mačiatka upokojuje...takže: mačky, to je moja celoživotná láska :-)
z mačiek sa možno nakaziť toxoplazmózou, ktorá býva napr. aj jedna z príčin potratovosti.
U rodičov sú mačky a zvyknem ich nakŕmiť, aj keď ich príliš rada nemám. Nepáči sa mi na nich, že mačky nelovia zver z hladu, ale iba pre lov samý. Zlikvidovali u rodičov hniezda žltochvostov, lastovičiek, drozdov a zabili aj mláďa ďatla, ktoré bolo už tak veľké a vyspelé, že za týždeň by asi opustilo hniezdo. Sasmozrejme iba zabili, a nezjedli. Preto ich nemám rada. Keby lovili len z hladu, rešpektujem.
mam velmi rada macky, radsej ako psov. macka je tvor nezavisly, uprimny, proste sa sprava tak, ako to citi, ako clovek. to nie je falosnost, ale prave uprimnost, ked nema svoj den tak ju nikto nedonuti sa tvarit aka je "happy". ale tak je to aj s clovekom a neobvinujeme ho ze je falosny, ked neprejavuje nadsenie 24hodin denne ako pes.
No pekné. .. V Zázrivej sa takto jedna rodina stará o zranené zvieratá. Sú tam aj medvede a iné kamarát mi hovoril.