Radit-neradit

Príspevok v téme: Radit-neradit
radit-neradit

V starsej teme isty clen fora napisal tieto vety:

Prestatante citat a reagovat radami na problemy inych ludi, lebo sa to prenesie na vas. Na to su urceny specialisti. Zite pozitivne, lebo choroba sa da privolat negativizmom raz-dva alebo skutocnym pozitivizmom aj vyliecit.

Vas nazor? Preniesli sa na niekoho problemy cudzich ludi z fora?

Guga12

dobreuz, ak máš na mysli bábätká, tie som predtým ani ja nemala rada, lebo som ich často počula plakať a bola som vyplašená, že to sa ako dá vedieť, čo s nimi robiť, aby neplakali. Ale teraz už v rodine máme bábätko a párkrát sme sa stretli a zistila som, že fungujú celkom logicky. Buď plače preto, že chce spať, alebo preto, že ho treba nakŕmiť. Nakŕmiť ho viem aj ja z fľašky a aj uspať v kočíku, takže nič také, čoho sa treba báť a prečo by sa mali neznášať.
No, to oblievanie vodou by predsa len nešlo fľaškami. Ono by sme mali niekoľko stanovíšť, kde by sme sa ukrývali a keby si tade išiel, tak by sa na Teba strieľalo vodovými pištoľami stále z iného stanovišťa a mierilo by sa Ti presne na nohavice, aby Ťa ľudia ľutovali, že nemáš pod kontrolou močový mechúr.
Už som si nakreslila aj schému toho celého...z koľkých stanovíšť by sa útočilo a tak, na trase 10 km by bolo treba nejakých pár kľudných kilometrov, kde by si si myslel, že konečne Ti nič nehrozí, a potom prekvapko.....voda!
nebývame v Košiciach a nič z toho nebude, ale zajtra idem na školský výlet, a tam aj so schémou a predstavami porozprávam kamoškám... A možno raz všetci spolu natočíme film s takou scénkou. Tak ako Emil a detektívi.

fandim Guge

Guga teraz si to zabila. Ta predstava ako deti nahanaju dobreuza po Kosiciach a on uteka ten svoj ultamaraton a tie deti ho dobehnu a pooblievaju vodou. TOP
Prosim, prosim nahrajte si to na mobil a ukazte aj nam tu na fore :-)

Guga12

pravdu a je to: ďakujem. Myslela som si, že ma tu vyhrešia, že nehovorím pekne a s úctou o dospelých, ako sa patrí.
dobreuž: zákernosť existuje aj medzi deťmi. Potom aj to, že niekto nedodrží slovo a klame. Ale ja sa z toho nejdem potentovať, lebo je stále oveľa viac toho pekného a dobrého.
A Ty si tu niekde písal, že neznášaš deti, takže sa to týka aj mňa?
Keď som to čítala, napadlo ma, že kebyže viem kto si, tak na Teba zaútočím aj s kamoškami s fľaškami vody a riadne Ťa pooblievali, aby sme Ti dali aj nejaký dôvod neznášať nás.