ahojte vsetci
mam na vas taku otazocku, s partnerm sme sa hrali a on polozil penis medzi polky k analnemu otvoru,ja som myslelea,ze sa iba tak hra, a on zrazu vyvrcholil a ostriekal ma, od analnem otvoru aaz k posvovemu vchodu, strasne sa bojim, malla som 12den. ovulácie! ja som ho skoro zabila, hned ma sice zacal utierat asi po dvoch sekundach vreckovkovkou,ale bojim sa, co ked nieco stieklo!! hned som sla asi za minutu do sprchy,ale aj tak! moze z takehoto stecenia do posvy cez ovuláciu byt dieta? dieta si nemozeme dovolit:( teraz..sme este mladi...bojim sa, mam uzit tabletku po ?dakujem
partner takto vyvrcholil mozem byt tehotna?vazna situacia
To uz sa hras so slovickami teraz. V mojom prispevku som to myslela tak ze "prevadzkovanie sexualneho styku sposobom, ktory si ona nezela a moze potencionalne sposobit tehotenstvo" = tvoja veta "Nezelala si uz to, co nasledovalo." Vsetko spolu je sexualny styk.
"Nie kazdy chce mat nezabezpeceny v mladom veku decko a potom zit z ruky do ust alebo otravovat zivot svojim rodicom." V tom pripade by nemali mat sexualny styk. Je vseobecne zname, ze ziadna antikoncepcia nie je 100 % a ak ma niekto sexualny styk, musi s tym prirodzene ratat.
To ze takto postupovali a to ze sa toto vobec pyta na fore tiez svedci o ich (ne)pripravenosti a nezrelosti. Ved tu nikto nie je vestec, aby jej na to vedel odpovedat.
Kazdy moze mat svoj nazor, no moj je taky ze: Sex by mal mat clovek len vtedy a len s takym partnerom, kde by pripadne tehotenstvo neznamenalo katastrofu.
Swistica
Kde pisala, ze si taky sposob styku nezelala? Nezelala si uz to, co nasledovalo.
Ona sa tehotenstva nemusi bat kvoli tomu, ze by jej priatel bol nejaky blbecek, ktory by ju a pripadne dieta nevedel zabezpecit, ale jednoducho kvoli tomu, ze sama este chce nieco dosiahnut predtym, nez sa raz usadi a zalozi si rodinu. Nie kazdy chce mat nezabezpeceny v mladom veku decko a potom zit z ruky do ust alebo otravovat zivot svojim rodicom.
Nie, mohla si jej pokojne normalne odpovedat na otazku, ktoru polozila a nesudit ju. :)
Zuzka - prevadzkovanie sexualneho styku sposobom, ktory si ona nezela a moze potencionalne sposobit tehotenstvo je naozaj prejavom "velmi perspektivneho vztahu s vyhliadkou na dlhe tvanie". Pri perspektivnom vztahu by tiez nerobila koniec sveta z mozneho tehotenstva. Ano, mozno by ich to nepotesilo, ale nebol by to koniec sveta. Kopec mladych ludi ma dieta. A co som jej mala napisat, kludne si daj tablektu "po" rozhod si hormonalny system a cakaj ze dalsi mesiac sa to zopakuje znova?
Swistica, kde si ty vycitala, ze ich vztah nema perspektivu? Za to, ze su mladi a mozno este studuju a nemaju strechu nad hlavou, tak ich vztah nema perspektivu a mali by sa rozist?
Akoze, vacsinou mas dobre rady, ale toto bolo riadne sproste komentovanie situacie, na ktore sa ani nepytala.
Sanca je minimalna az ziadna, neboj.
A tie moralisticke reci si nevsimaj :).
Zrejme sa to stalo aj Panne Márii...
Ahoj arabel nechcem ťa strašiť ale podobná vec sa stala aj mne no a bolo s toho tehotenstvo
A nato aky mas den ovulacie by som sa moc nespoliehal lebo ak si prilis vzrusena a nadrzana tak vraj moze nastat vyprovokovana ovulacia ale ci je to dokazane ....?
Nie
To by musel mat riadne bojovne spermie aby napochodovali priamo do vaginy a dalej ..
Ak vojde penis dnu vtedy je riziko ale ked nim plieska len okolo tak neee ..
Sex by mal mat clovek len vtedy a len s takym partnerom, kde by pripadne tehotenstvo neznamenalo katastrofu, ako je to prezentovane tu. Podla toho, co pises, teda vas ,,vztah,, nema perspektivu a ste spolu len kvoli sexu. Naco to je dobre? Treba to ukoncit cim skor a najst si niekoho perspektivnejsieho na trvalejsi vztah.