Ahojte, teraz v lete je strašne veľa čerešní, jahôd, hrachu atď. A mňa to strašne baví oberat a papať lebo je to strašne pekne, červené.. Lenže vždy sa ich straaasne prezerem a odhadla by som to aj na 3 kg za deň... Fakt. Vonku vyhladavam ovocie aj 6 hodín :). Ale potom už neviem nič iné zjest lebo som strašne plná.. Nemôže mi to ublížiť? Ide o to ze ja na to ovocie nejakú extra chuť ani nemám ale baví ma to a ono je to strašne pekne a aspon mam co robit
Môžem jesť kila ovocia?
klaudi celkovo platí, že všetko s rozumom a bude dobre, s ničím to netreba preháňať, ale teraz je dobré jesť viac ovocia a zeleniny, je to aj na imunitu dobré!
Vsetko s mierou, samozrejme okrem poriadnych veternikov a domacich klobas.
Najlepšie je konzumovať všetko s mierou a to platí aj pre ovocie a tak isto aj pre zeleninu!
mali by sa ucit zrejme do posledneho dna...
Asi by sme to ale ani nemali brať vážne. Už sa deti v školách posledný týždeň nudia
..zalezi aj ake ovocie..ale ide o glykemicky index v prvom rade..ani nie tak o kalorie..cize podla mna to neni najlepsie riesenie..
Aj vela ovocia nevadi, pokial budes jest cely den LEN ovocie..nikdy nie po inom jedle a nikdy nemiesat s inym jedlom ( to dokonca skodi, nastava hnilobny proces) ovocie potrebuje celkom ine prostredie na travenie ako zelenina, ine ako sacharidy, ine ako bielkoviny..preto ak ho nebudes miesat s inymi vecami a das si obcas proste ovocny den, tak aj napriek tomu ze ma vysoky obsah fruktozy nijako ti to neublizi ani nepriberies.
Ale veď jedz a uvidíš ako ti bude, či sa nezačneš cítiš zle alebo čo. Ale niečo teplé by si aspoň raz za deň mala jesť, kvôli žalúdku
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
mozes to jest. Prechodne, ide o dietu, dobre sa telo precisti. Ziadne bielkoviny ti nebudu chybat, ani keby si to robila cele leto.
3kg denne sa da dat. kilo ovocia a 3x za den, sa da zjest.