Môžem jesť kila ovocia?

Príspevok v téme: Môžem jesť kila ovocia?
Hhhhhhhhhhhhhj

Ahojte, teraz v lete je strašne veľa čerešní, jahôd, hrachu atď. A mňa to strašne baví oberat a papať lebo je to strašne pekne, červené.. Lenže vždy sa ich straaasne prezerem a odhadla by som to aj na 3 kg za deň... Fakt. Vonku vyhladavam ovocie aj 6 hodín :). Ale potom už neviem nič iné zjest lebo som strašne plná.. Nemôže mi to ublížiť? Ide o to ze ja na to ovocie nejakú extra chuť ani nemám ale baví ma to a ono je to strašne pekne a aspon mam co robit

anicka89

klaudi celkovo platí, že všetko s rozumom a bude dobre, s ničím to netreba preháňať, ale teraz je dobré jesť viac ovocia a zeleniny, je to aj na imunitu dobré!

zadorka

..zalezi aj ake ovocie..ale ide o glykemicky index v prvom rade..ani nie tak o kalorie..cize podla mna to neni najlepsie riesenie..

Chihuahua

Aj vela ovocia nevadi, pokial budes jest cely den LEN ovocie..nikdy nie po inom jedle a nikdy nemiesat s inym jedlom ( to dokonca skodi, nastava hnilobny proces) ovocie potrebuje celkom ine prostredie na travenie ako zelenina, ine ako sacharidy, ine ako bielkoviny..preto ak ho nebudes miesat s inymi vecami a das si obcas proste ovocny den, tak aj napriek tomu ze ma vysoky obsah fruktozy nijako ti to neublizi ani nepriberies.

99domima

Ale veď jedz a uvidíš ako ti bude, či sa nezačneš cítiš zle alebo čo. Ale niečo teplé by si aspoň raz za deň mala jesť, kvôli žalúdku

dgfsgds

mozes to jest. Prechodne, ide o dietu, dobre sa telo precisti. Ziadne bielkoviny ti nebudu chybat, ani keby si to robila cele leto.
3kg denne sa da dat. kilo ovocia a 3x za den, sa da zjest.