Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zariadit 2izbovy byt

Príspevok v téme: Ako zariadit 2izbovy byt
jahodka12345

Zostala som sama s 2 detmi-12 a 2r. Stahujeme sa z domu do maleho 2i bytu. Doteraz malo kazde z deti svoju detsku izbu no kedze to teraz nebude mozne, neviem ako zariadit byt. Dat deti spolu do jednej izby a ja budem mat tu druhu ako spalnu, alebo mladsie dieta bude v izbe so mnou a starsiemu nechat izbu pre seba? Poschodova postel pre deti alebo samostatne postele? Prosim, ak su tu maminky ktore maju podobnu situaciu, ako ste to zariadili? Popripade ak mate nejake napady...budem vdacna.

Abcb

Aké rozmaznávanie? Podľa teba je v poriadku strčiť 12-ročné decko do izby s 2-ročným?? Každý človek potrebuje mať svoju izbu, svoje súkromie, tak je podľa mňa riešením kúpiť 3-izbový byt a nie rozmýšľať, ako sa napchať do 2-izbového.

simiona

Úplne súhlasím, Defcon. Jedna izba kombinácia obývačka/spálňa a druhá izba ako detská izba.

Ja mám bratranca a sesternicu a obaja mali ako deti aj v puberte spoločnú detskú izbu, potom bola v byte obývačka a spálňa. Čiže trojizbový byt aj aj tak bola detská len jedna izba. A sú rodiny, kde je ich toľko, že spia aj 5 v jednej izbe, lebo majú 1-izbový byt. Súkromie majú akurát v kúpeľni. Prípadne majú rozkladaciu posteľ v kuchyni.

Mi to strašne pripadá, že v dnešnej dobe deti príliš rozmaznávate. Napr. boli by dvaja chlapci, tak rodičia pôjdu spať na chodbu, aby mali chlapci každý sám izbu?

Architeekt

Jednu izbu rozdelit v strede zabudovanymi postelami, taka stena z preglejky, ze L a potom opacne L aby to dolu nadvazovalo, rozdelis tak aj malu izbu a deti maju svoj priestor a ty obyvacka s roztahovacim gaucom. Problem bude, ked si decka najdu frajerov (frajerky) a budu si ich vodit domov.

Defcon

A obyvacka bude kde ? 1 izba detska izba a druha izba kombinacia obyvacka a spalna rodicov. O samostatnej izbe pre kazde dieta si nechajte snivat, bez urazky. Ja to riesim zas naopak, po rozvode som byt nechal za malu odplatu byvalke a sam som sa prestahoval na dedinu do rodinneho domu. Teraz neviem co s priestorom.-)))