vydrží odolný dáždnik vo vetre?

Príspevok v téme: vydrží odolný dáždnik vo vetre?
simiona

Chcela by som si kúpiť poriadny dáždnik. U nás v meste predávajú väčšinou len jednorazovky, ktoré sa zlomia, keď trochu fukne vietor.

Našla som na nete nejaké značkové dáždniky, píše pri nich, že vydržia aj poriadny nápor vetra. Ale ta cena pri nich, to je sila, mne pripadá okolo 30 eur priveľa. Máte nejaké skúsenosti, naozaj vydržia? Odporúčate palicovy alebo skladací dáždnik? Lebo tam ponúkajú, že aj palicove, aj skladacie majú odolné.

Vďaka.

BJ 2

kolko stal, hodis link?
Daj potom vediet, ked ho otestujes vo vetre, kludne aj po roku, ako sa drzal z dlhodobeho hladiska.

simiona

Ďakujem vám za vaše nápady. Objednala som si palicovy dáždnik z firmy Dop. Klasický, 95 cm, modrý. Píše sa, že by mal vydržať vietor 100km/hod, som zvedavá. Ešte raz ďakujem.

simiona

Našla som nejakú nemeckú firmu, čo má pobočky v Čechách aj na Slovensku, čo vyrába dáždniky. Nechcem tu robiť reklamu, prezradím, že názov sa začína na Dop. Pozerám, že tam majú dáždniky aj do vetra, možno objednám od nich.

BJ_2

Simiona, domyslel som si, ze si myslela mna. :) Nevadi.

A este k tym storm umbrella... garantujem ti, ze bezny vietor vydrzia. :)
Staci pozriet toto, urcite to niesu vyhodene peniaze.

www.youtube.com

Snad jedine ked pride tornado, ale v takom vetre co by ho znicil uz predsa nikto nebude pouzivat dazdnik, ale chranit si holy zivot.

gogora

Tak to si mozno nejake recenzie na to pozriet ak existuju ci stoja za tie peniaze alebo nie. A co sa tyka praktickosti tak by som asi radsej skladaci riesila, to si predsa len hodis do kabelky a nemusis to cely den vlacit v ruke

emminar

Tak mal by vydrzat ale ani to nemas 100% zarucene. Aj tie drahe dazdniky dokaze prudky vietor podla mna zlomit. Ja osobne si radsej lacny kupim a ked sa zlomi, tak kupim novy. Ale dat velke peniaze za dazdnik mi pride zbytocne.

Bubliii

Ahoj, ja mam za 13e z Lara Bags a zatial drzi a pritom byvam vo veternom meste. Ak mas v okoli predajnu, mozes pokukat. Kedysi som pocula o nejakej speci nemeckej znacke na kvalitne dazdniky, ale zial uz si nepamatam nazov.