Osamelost vo vztahu

Príspevok v téme: Osamelost vo vztahu
Lima

Som vydata par rokov a mame male dieta, s ktorym som na RD. Vadi mi ze muz mi v nicom nepomaha, riesi len seba a svoje zaujmy (robi si auto,motorku..lieta po kamosoch lebo im vraj treba pomoct). Teraz ani do prace nechodi, je na urade prace a predsa cely den som sama s dietatom. Ide k svokrovcom, bratovi... Ked je doma nevie sa o maleho postarat ani na chvilu, necha ho a maly sa potkne a pod...Velakrat som mu to uz vycitala ale bez vysledku. Ja robim doma vsetko co treba, aj s malym to zvladam..len sa citim sama. Vadi mi ze muz sa nevenuje mne ani dietatu. Co robit? Ako mu vysvetlit ze uz by mal mat ine zaujmy? Ze aj ja ho potrebujem?

ahjajjaj

neviem, či je ešte povinné čítanie Dom v stráni od Kukučína. Vy dvaja ste sa dali dokopy, lebo Vás voľačo spájalo a v niečom ste si podobní. Čo by sa stalo, keby si to chytila z opačného konca? Nepomáha Ti, odcudzili ste sa? Skús ho za niečo pochváliť, poďakovať, a to za najmenšiu samozrejmosť, ktorú urobí. Keď rozosmeje na chvíľku dieťa, tak mu povedz, že ho vie nádherne rozosmiať. Skús mu uvariť obľúbené jedlo. Nečakaj, že Ti pomôže, a skús ho skôr poprosiť o nejakú maličkosť a nezabudni sa mu poďakovať. Keď ho pochváliš a poďakuješ sa za každú blbosť, bude tých maličkostí, ktoré urobí pre to, aby si to mala ľahšie viac. Kúpi niečo s čím si nerátala, ale je to dobré, že to kúpil? Pochváľ ho za nápad. Ak sa stretnete s niekým, pochváľ ho za niečo tak, aby to počul. Vedel niečo opraviť, minule rozosmial dieťa, minule ho okúpal, nakŕmil, alebo ho vedel tak dobre utíšiť, kým si mu chystala jedlo.
A komunikuj s ním viac.

rraan

tu mi pride prislovie ako ked hrach o stenu hadzes proste su ludia ignoranti ze vlastne oni si aj uvedomuju co im hovorys ale neberu to do uvahy druha skupina je zase ze si to vlasne nevedia uvedomit proste im niekto stoji na vedeni zalezi len od toho dokedy mas s doticnim trpezlivost niekedy sa uvedomia ked je uz neskoro.

petronneta

manžel mi veľa doma nepomáhal. Tak chalanov zobral na ryby, alebo zahrať si futbal, a potom keď sa dačo pokazilo, alebo rozšróboval okná, keď som ich čistila, nakúpil. Na Vianoce pripravoval rybu on, a takisto aj stromček zvykol pripraviť on, a potom deťom riešil veci ako školskú jedáleň a tak, a ešte na rodičovské chodil, lebo mali naraz obidvaja, a nemohla som sa rozdvojiť. Potom chodieval pre nich v zime, keď mali tréning, aby nemuseli ísť po tme domov. Také bežné domáce práce boli ale všetky na mne. Uľahčoval mi to tým, že cez víkend, predobedom, keď som varila, sa išiel s deťmi bicyklovať, alebo ich zobral pozrieť sa na kone. Zvykol pomáhať napr. mojím, alebo aj svojím rodičom namaľovať plot a bránu, strihať trávu, postrekovať stromy a tiež aj maľovku v byte robieval on. Keď sa niečo stalo s bicyklami, hneď to opravil.

Tutanchamon_xD

Bože toto sú názory týchto dvoch :D zakomplexované hlavičky, ktorých žerie to, že o ne ženy nemajú záujem a preto samozrejme "99% žien nemá logiku" :D

Dookola tie isté a trápne útoky na ženy. Samozrejme, že dobreuz keby bol vo vzťahu s nejakou ženou, tak by hneď vedel dopredu, že o rok alebo dva ho podvedie :D

Ako to mala vedieť aj táto žena, ako sa k nej zachová jej muž, keď píše, že si rozumeli a klapalo to ?

Daviiid

Nepochopím nikdy v živote ako ženy môžu existovať pod jednou strechou v ODPADOM, ktorý sa nevie postarať o svoje dieťa, ktoré si sám vyrobil.

Lima

On nebol taky, vzdy sme si rozumeli ale otvorene mi povedal ze o maleho sa postarat nevie tak to nechava vsetko na mna. Je vychovany tak ze zena sa ma starat o deti a domacnost a on o chlapske veci....vrazdila by som take svokry!

Zeny, Vam chlapi doma s niecim pomahaju?

petroneta

Blahoželanie k svadbe: veľa šťastia pri skoku do tmy!
Ako môže žena vopred vedieť, ako bude partner pristupovať k vlastnému dieťaťu, ked tam predtým to dieťa a rodičovská dovolenka nie je?
Autorke: podporuj manžela, aby si čím skôr našiel prácu. Neočakávaj, že sa zapojí do domácich prác alebo do starostlivosti o dieťa, kým je tak malé. Skus vymyslieť spoločne rodinné programy - prechádzky v prírode po okolí a pod.,