Som vydata par rokov a mame male dieta, s ktorym som na RD. Vadi mi ze muz mi v nicom nepomaha, riesi len seba a svoje zaujmy (robi si auto,motorku..lieta po kamosoch lebo im vraj treba pomoct). Teraz ani do prace nechodi, je na urade prace a predsa cely den som sama s dietatom. Ide k svokrovcom, bratovi... Ked je doma nevie sa o maleho postarat ani na chvilu, necha ho a maly sa potkne a pod...Velakrat som mu to uz vycitala ale bez vysledku. Ja robim doma vsetko co treba, aj s malym to zvladam..len sa citim sama. Vadi mi ze muz sa nevenuje mne ani dietatu. Co robit? Ako mu vysvetlit ze uz by mal mat ine zaujmy? Ze aj ja ho potrebujem?
Osamelost vo vztahu
jedno mi vysvetlite. PRECO SI BERIETE ZA MUZOV TAKYCH CHLAPOV??? ani nejdem pisat autorke ze co. len napisem: tak ti treba. s prihliadnutim ze tu beha tolko slusnych chlapov, o ktore zeny nezavadia.
otvorene sa s nim o tom porozpravat a povedat mu, co mu vadi. ako keby pracoval, tak chapem, ze nie je doma ale nepracuje a pritom beha po rodine, kamaratoch. no to by hnevala aj mna!
Mozno preto je taky, ze vie ze vsetko aj tak spravis. Podla mna by si mu to dieta mohla na nejaky cas nechavat. Neboj maly to prezije :-) A ani upratane nemusi byt vzdy, ked nestihas a robis nieco ine. Pripadne ked aj teda by si nesla do prace, tak sa prihlas na nejaky kurz, aby v tom case mal dieta na starosti on.
Nepracuje cca 3 mesiace, dovtedy normalne robil ale chce druhu robotu. Bavili sme sa aj o tom ze sa vratim do prace ja...ale viem presne ako by to dopadlo...Dieta by dal k svojej mamicke kym budem v praci lebo sa o neho postarat nevie a aj tak bude vsetko doma na mne+praca.Nechcem vsetko tahat sama. Este aj o neho sa starat jak o maleho. Chcem aby dospel, travil cas s rodinou, sem tam s niecim pomohol.Nevravim ze ma varit a zehlit, len chcem aby si vsimal aj mna aspon podakoval za to vsetko. Aspon vecer sa venoval mne,porozpraval sa... Som stale v jednom kole-dieta,domacnost, plienky,varenie....chcela som ist niekam na vylet..vypadnut zo stereotypu, ale vzdy mu do toho nieco pride (mamicka, otecko, bracek...vsetci od neho cosi chcu)Vzdy mi povie "ze co ma robit,ze sa nemoze na nich vykaslat" ..ale kde som ja a nase dieta?
Ak muz nepracuje, tak nech sa stara o dieta on a do prace sa vrat ty. Viem,ze vykomunikovat takuto variantu bude narocne, no ocividne mu chybaju povinnosti. Ak to nebudes nejakym sposobom riesit teraz,spohodlnie a bude to este horsie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.