Sukničkár

Príspevok v téme: Sukničkár
Veronika778

Môže sa zmeniť sukničkár ? Ja viem dosť naivné sama sa za to hreším. Chcem sa len spýtať. Podľa vás to ide ? On skôr máva také tie kamarátky s výhodami. Keď je so mnou je uplne iný ako vystupuje na verejnosti ťahame to spolu už asi pol roka (nič viac ako bozk medzi nami nebolo). Aj keď sme sa u neho bozkávali už išlo do hustého a zastavil to a povedal, že ešte nie ,že mam si to poriadne premyslieť. Vážne neviem čo robiť. Je to podľa vás iba nejaká hra ? Mám to skončiť ? A ak ano ako čo mu mám povedať ?

dajnamna

Kurewnik vzdy kurewnikom ostane ..pokial mu bude stat,
tak sa tej "zaluby" nezbavi!!!
Prec od neho ..inac budes nestastna!

Zlaticko3

Ku*va to je povaha. Bude ti slubovat hory doly, presviedcat ta, ty mu das sancu, ktoru si on vazit nebude, lebo ma nutkavu potrebu zasunut do kazdej diery, ktora prejde okolo. Vsimaj si to, ci ho nezacne celeho triast, ked ide okolo neho nejaka. Je kopec chlapov, ktori za teba zivot polozia.

mimwi

Ja neviem, akože každý sa môže zmeniť ale väčšinou to také drastické zmeny nebývajú. Neviem čo si o tom myslieť

lukco85

AKO ON MA KAMARATKY S VYHODAMI A S TEBOU TO LEN TAK TAHA? TO TI NEVADI, ZE S INYMI MA SEX A PRED TEBOU SA HRA AKO SVETUSKAR?

Cloo2

Dobreuz :D :D :D “Čo si myslíte že vaša vagína je výnimočná a lepšia ako tie ostatné?” teraz som sa dobre zasmiala :D ale hej no, máš pravdu. Takí už nevydržia len pri jednej.

petronneta

Mirec pisal, že sukni karí majú ženský idol po spájaný akoby z viacerých žien, u jednej sa im páči niečo na povahe, u inej prsia a oči, u ďalšej zadok a humor, ale tu dokonalú, s ktorou by verne žil nikdy nenájde a stále hľadá. Odporučila by som Ti vrátiť sa z kratšej cesty, vzťah s nim Ti prinesie viac bolesti ako radosti. A aj pri sexe si z určitých technik všimneš, že to má párkrát odskúšané, a Tvoja reakcia u neho patrí k typológia B reakcií, a ešte 2-3 ďalšie reakcie žien na tento podnet existujú a on si to akoby vypočíta. Potom, keď si to takto pokladás sa budeš cítiť otrasne.