Môže sa zmeniť sukničkár ? Ja viem dosť naivné sama sa za to hreším. Chcem sa len spýtať. Podľa vás to ide ? On skôr máva také tie kamarátky s výhodami. Keď je so mnou je uplne iný ako vystupuje na verejnosti ťahame to spolu už asi pol roka (nič viac ako bozk medzi nami nebolo). Aj keď sme sa u neho bozkávali už išlo do hustého a zastavil to a povedal, že ešte nie ,že mam si to poriadne premyslieť. Vážne neviem čo robiť. Je to podľa vás iba nejaká hra ? Mám to skončiť ? A ak ano ako čo mu mám povedať ?
Sukničkár
ked pises, ze to spolu tahate...ťahame to spolu už asi pol roka, tak si odpovedz, kto to ozaj taha, je verny a kto sa len veze a popritom si uziva s ostatnymi
Zavisi aj od jeho povahy, lebo suknickar povaha nie je. Ja som poznala aj sebckeho suknickara, ktory je zenaty, aj ohladuplneho, ktory sa nedokazal zmenit ani kvoli svojej "laske" s ktorou zil a ktoru LUBIL a naposledy som zazila takeho, ktory sa prezradi skor, nez ma stihol zbalit, kedze mam s tymto typom muza skusenosti.
Uz teraz ta ma istu, ked si ho nechala zajst tam kde si ho nechala a plne pod kontrolou podla toho jak sa k tebe zachoval a pokracuje s kamaratkami na sex. Cize ak sa aj zmeni, pri tebe (ci kvoli tebe) to nebude, ak vobec pri niekom....najskor nie. Vie, ze ta moze kedykolvek mat, jak aj ostatne, ktore mu to dovolia.
Sukničkar sa môže zmeniť no on sam to musi chcieť. A vernosť ekzistuje ale vela ludi natrafi na lahku korisť tak potom neveri že vernosť aj je . S mojim mužom sme destať rokou 5rokou sme spolu chodili a nikdi som ho nepodviedla a mala som vela možnosťi.
Presne takto isto som za mladi blbol baby :)
Ked islo do tuheho, tak som ju stopol, aby po mne viac tuzila. Mal som ich takto niekolko naraz a preto mi to nerobilo problem, jednoducho som jednu nechal nadrzanu a isiel pretiahnut inu. Vtedy neboli mobily ani internet, takze sa lahko tajili veci, ale ak nahodou niekto nejakej bonzol, ze ma videl s inou, ze som suknickar, tak som jej povedal, ze ja som ti vravel, ze si mas dobre premysliet, ci ma chces alebo nie.
Boze to boli casy, mal som okolo 100 bab takto. Ale potom som sa vybujacil a teraz mam 3 priatelky s vyhodami v roznych mestach, kedze casto pracovne cestujem. Urcite sa nikdy neozenim, kedze baby sa daju velmi lahko zbalit do postele a nezniesol by som, aby mi zenu fikal niekto iny, i ked by som jej sam uz nedokazal byt verny po tych mojich zaxitkoch.