Vyčarovalo mi to úsmev na tvári :)

Príspevok v téme: Vyčarovalo mi to úsmev na tvári :)
Tutanchamon_xD

Dnes som len tak zablúdil na Facebook na mojom účte, ktorý slúži len čisto pre môj YouTube kanál, že si pozriem pár spolužiakov zo strednej, že ako sa zmenili vzhľadovo a vôbec, bol som zvedavý.
Tak som si ich pár našiel a prekvapila ma jedna vec, že môj bývalý spolužiak, ktorý bol celú strednú školu bez vzťahu aj vôbec, čo viem počas základnej nikdy nemal frajerku, zrazu fotka na Facebooku s frajerkou.

Neviem prečo, ale neskutočne ma to potešilo. On bol taký ten typ, že mal rád motorky alebo autá a keď sme spomínali baby, tak vždy povedal citujem "čo z pekného hrnca, keď je prázdny" :D Jednoducho nemal o baby žiadny záujem a voala, zrazu vo vzťahu už nejaký ten čas. Keď som to zbadal, tak som sa nevedel prestať usmievať a jednoducho mi to urobilo veľkú radosť :)

Niekedy jednoducho ostane človek prekvapený, že ako sa to po strednej škole zmení a vôbec, že na niektorých ľudí by ste také zmeny vôbec nepovedali, akože ďalší spolužiak zo strednej má dvojičky, čo som sa dozvedel asi pred troma rokmi, alebo spolužiačka zo základnej má skoro už ročné dieťa. Je to super pocit, že sa človek takto ďaleko posúva. Ja som rád aj za nich všetkých :)

Tutenstein_xD

naivny ďakujem za zhliadnutie a za lajky, vážim si toho. Ak si začal len vo Februári a máš necelých 300 odberateľov, tak si myslím, že to nie je vôbec najhorší začiatok. Ak budeš videá pridávať pravidelne, tak sa určite ten počet bude zvyšovať. Samozrejme, ak máš nabité dni a jednoducho sa ti nedá, tak sa nedá nič robiť. Preto treba aspoň nejaké krátke informačné video natočiť o tom, že videa nebudú teraz tak často atď, aby boli tvoju sledujúci v obraze, čo sa s tvojím kanálom deje. Ak máš dobrú kvalitu videa a prispievaš aj hovoreným slovom, tak to je len veľké plus a ak samozrejme vysvetľuješ veci okolo toho tak, aby tomu rozumeli všetci.

Pridávam videá, keď mám chuť nejaké vytvoriť. Ja som si v podstate v Sony Vegas spravil vlastnú šablónu, kde už mám pridaných 50 videí s názvami. Stačí mi v podstate už len pridať nových 50 videí s názvami prekopírovať ich do zložky, kde mám šablónu uloženú a automaticky mi to nahradí predchádzajúce videá a názvy, takže sa nemusím s efektami babrať stále od znova a pridávať tam intro, outro atď. Takže mi to zaberie dokopy cca 2-3 hodinky vrátane renderovania a nahrania na YouTube.

naivny

pozrel som a pridal pár likov, ale nie je to moja téma. Kazdopadne dakujem.
Mas dost takych, co sa prihlasili na odber. Ja ich mam len necelych 300, zacal som s tym tento rok vo februari, edukacny program, ako programovat v jave.
Ako casto sa dari nahravat nove videa? Ja som teraz pocas zapoctoveho a skuskoveho cele dost zanedbal, este v pondelok mam nieco, a potom planujem aspon dve videa za tyzden.

Tutanchamon_xD

ahjajjaj neviem, či by ťa niečo také zaujímalo. Sú to videá, kde vyberiem vždy najlepších 50 animačných pozadí, ktoré si môžeš aplikovať za pomoci programu na pozadie obrazovky svojho PC alebo notebooku a vložím ich do jedného videa za doprovodu hudby, kde si ich ľudia môžu pozrieť a stiahnuť.

Tutanchamon_xD

Zuzulik8 mňa to veľmi prekvapilo, ale v tom dobrom slova zmysle. Lebo si spomínam naňho, aký bol na strednej, proste baby neriešil vôbec a ako píšem, vždy povedal tú jeho veru "čo z pekného hrnca, keď je prázdny" a to ma vždy vedelo pobaviť, že mal takýto pohľad na baby :D

Ale asi to bude tak, ako píšeš. Ja som tiež také väčšie decko, ale neriešim to. Hovorí mi to aj mama, ale tak zvykol som si :D Ja ním budem kludne aj do 30tky :)