Dnes som len tak zablúdil na Facebook na mojom účte, ktorý slúži len čisto pre môj YouTube kanál, že si pozriem pár spolužiakov zo strednej, že ako sa zmenili vzhľadovo a vôbec, bol som zvedavý.
Tak som si ich pár našiel a prekvapila ma jedna vec, že môj bývalý spolužiak, ktorý bol celú strednú školu bez vzťahu aj vôbec, čo viem počas základnej nikdy nemal frajerku, zrazu fotka na Facebooku s frajerkou.
Neviem prečo, ale neskutočne ma to potešilo. On bol taký ten typ, že mal rád motorky alebo autá a keď sme spomínali baby, tak vždy povedal citujem "čo z pekného hrnca, keď je prázdny" :D Jednoducho nemal o baby žiadny záujem a voala, zrazu vo vzťahu už nejaký ten čas. Keď som to zbadal, tak som sa nevedel prestať usmievať a jednoducho mi to urobilo veľkú radosť :)
Niekedy jednoducho ostane človek prekvapený, že ako sa to po strednej škole zmení a vôbec, že na niektorých ľudí by ste také zmeny vôbec nepovedali, akože ďalší spolužiak zo strednej má dvojičky, čo som sa dozvedel asi pred troma rokmi, alebo spolužiačka zo základnej má skoro už ročné dieťa. Je to super pocit, že sa človek takto ďaleko posúva. Ja som rád aj za nich všetkých :)