Vyčarovalo mi to úsmev na tvári :)

Príspevok v téme: Vyčarovalo mi to úsmev na tvári :)
Tutanchamon_xD

Dnes som len tak zablúdil na Facebook na mojom účte, ktorý slúži len čisto pre môj YouTube kanál, že si pozriem pár spolužiakov zo strednej, že ako sa zmenili vzhľadovo a vôbec, bol som zvedavý.
Tak som si ich pár našiel a prekvapila ma jedna vec, že môj bývalý spolužiak, ktorý bol celú strednú školu bez vzťahu aj vôbec, čo viem počas základnej nikdy nemal frajerku, zrazu fotka na Facebooku s frajerkou.

Neviem prečo, ale neskutočne ma to potešilo. On bol taký ten typ, že mal rád motorky alebo autá a keď sme spomínali baby, tak vždy povedal citujem "čo z pekného hrnca, keď je prázdny" :D Jednoducho nemal o baby žiadny záujem a voala, zrazu vo vzťahu už nejaký ten čas. Keď som to zbadal, tak som sa nevedel prestať usmievať a jednoducho mi to urobilo veľkú radosť :)

Niekedy jednoducho ostane človek prekvapený, že ako sa to po strednej škole zmení a vôbec, že na niektorých ľudí by ste také zmeny vôbec nepovedali, akože ďalší spolužiak zo strednej má dvojičky, čo som sa dozvedel asi pred troma rokmi, alebo spolužiačka zo základnej má skoro už ročné dieťa. Je to super pocit, že sa človek takto ďaleko posúva. Ja som rád aj za nich všetkých :)

Tutanchamon_xD

Ja za to nemôžem, že nie som ako ty. "To mi je ľúto". A nie, nespomínam si, že by som bol niekedy škodoradostný, že by mi niekedy niečo robilo dobre na duši, keď sa niekomu niečo stalo, alebo mu to nevyšlo. Prečo by som to robil ? Nespomínam si na takú situáciu.

Či som si niekedy povedal, že ten alebo ten človek je škaredý ? Samozrejme, že som chodil medzi ľudí a videl som množstvo tvárí, či v škole, tak v meste alebo v robotách, ktorých som robil, ale nikdy som si nepomyslel v hlave, že tento je riadne škaredý, alebo škaredá. Proste som toho človeka videl a to bolo asi tak všetko. Ja si vždy poviem v hlave, že no nie je to nejaký extra fešák alebo fešanda, ale nedovolím si povedať niekomu, že ty si ale škaredý. To robia deti. Zhadzovať môžem akurát tak seba, keby som chcel.

Zuzulik8

Kazdy dozrieva v inom veku, a hlavne chalani, niekto celu strednu nemal zaujem o baby a az neskor si niekoho nasiel. Poznam chlapa on bol dlho take velke decko, prvy vztah aj sex mal v 28 rokoch a s nou bol potom dlhe roky. Zeny su najziadanejsie ked maju 20, muzi neskor.

Mnetiez

Tutanchamon ale prosimta... Nehraj sa na takeho svetuskara a nehovor mi, ze ty si nebol niekedy skodoradostny ci si si o niekom nepomyslel, ze je skaredy. Ci podla teba su vsetci krasny? Ale prd.

Tutanchamon_xD

Podľa toho, ako si ich opísala by som to bral skôr ako výsmech. Je to skôr škodoradosť z tvojej strany, ale ty to berieš asi inak očividne. Ja by som si nedovolil povedať na niekoho, že je niekto škaredý, že zapadol prachom a neviem čo všetko. Ale tak každý sme nejaký :)

Mnetiez

Ale ja sa im nesmejem, ja iba konstatujem s usmevom na tvari :D a ved oni mi nic nerobili, to netvrdim. Ja sa na nich nehnevam lebo nemam za co.

Tutanchamon_xD

Nemala by si mať toľko nenávisti v sebe. Načo je to dobré ? Prečo sa im smeješ ? Lebo to možno oni robili v tedy tebe ? Takto nebudeš lepším človekom ako oni.

Mnetiez

Mne tiez vycaruje usmev na tvari, ked si pozeram na fb byvalich spoluziakov atd., ktory boli vtedy "najkrajsi, najvtipnejsi, najoblubenejsi, sebavedomi, namysleni..." a ja som bola presny opak, ked zbadam aky zostali skaredi a zospatneli a zapadli prachom a zo mna sa stala krasna, vtipna, inteligentna, sebavedoma zena a len sa im smejem, ze teraz by ma ani nespoznali.