Fajcenie mi paradoxne pomohlo

Príspevok v téme: Fajcenie mi paradoxne pomohlo
Fajko45

Tymto rozhodne nechcem propagovat fajcenie! Ale pred 2 rokmi som zacal kvoli kolektivu fajcit. Mam 45 rokov. Kedysi som fajcil tak od 17 do asi 22 rokov. Teraz fajcim mentolove cigarety tak 3-4 za den. Paradoxne odvtedy nemam problemy so stolicou. Predtym som maval nepravidelnu stolicu a navyse caste hnacky, teraz si dam rano cigaretu a hned sa dobre vyprazdnim. Takisto sa vylepsil moj sexualny zivot s manzelkou. Po cigarete ma akoby zacne steklit medzi nohami a mam chut na sex. Dalej som akoby kludnejsi, po cigarete sa citim ako mierne pripity, je mi lepsie, lahsie znasam stres a takisto sa mi vylepsila kondicka, viac vladzem slapat na bicykli a napr. boli sme s manzelkou na vylete na jednom vystupe a ona bola zadychcana, aj ostatni turisti a ja som kludne dychal iba nosom, ani som nemusel otvorit usta a ani som sa nespotil. Takisto lepsie a tvrdsie spavam. Predtym som zaspaval aj hodinu a budil sa zo sna, teraz zaspim do 10 minut.
Co si o tom myslite? Mate to tak niekto podobne? Ja stale zvazujem, ze ci taketo "benefity" stoja za to fajcenie. Mam teraz pocit takeho lahsieho zivota, predtym som maval niekedy z pracovneho stresu az depky. Hovorim, fajcim max. 4 za den, cez vikend tak 1-2 a nechcem to zvysovat. Vase nazory alebo nejake taketo skusenosti?
A ludia, nezacinajte fajcit, ak by ste zvazovali na zaklade toho co tu pisem to vyskusat, to by ma velmi mrzelo!

ahjajjaj

Jeden ukrajinský vojak uviedol, že fajčenie mu zachránilo život. Chcel si zapáliť, ale nemal zapaľovač, tak požiadal o oheň dvoch chlapíkov, o ktorých si myslel, že sú Ukrajinci. Vysvitlo, že sú to Rusi a vzali ho do zajatia (kde dostal dokonca aj cigaretu pri výsluchu). Potom ho previezli niekam. O niekoľko dní sa dozvedel, že celá jeho skupina padla, okrem neho prežili len dvaja, aj tí sa dostali do zajatia, boli zranení. Takže ho od zranenia alebo od straty života zachránila túžba po cigarete.

Betka132

Sused ma CHOCHP a ma to z fajcenia. Ma 66 rokov a umiera. Niekedy nemoze popadnut dych, dusi sa. Najnovsie mu dali kateter a vonku sa pohybuje len na voziku. Nemoze si uz sam ist ani nakupit, musia mu nakupovat ini. To je cena za fajcenie. Neoplati sa fajcit len kvoli lepsiemu vyprazdnovaniu.

Mira23

Nikotín spôsobuje uvoľňovanie neurotransmiteru dopamínu v mozgu. Dopamín sa podieľa na vyvolávaní wordhurdle.co šťastných emócií. Často sa pozoruje, že je nízka u pacientov trpiacich depresiou.

Mira23

Nicotine causes the neurotransmitter dopamine to be released in the brain. Dopamine is involved wordhurdle.co in the elicitation of happy emotions. It is frequently observed to be low in patients suffering from depression.

klaricia

nemyslim si, ze tieto benefity plynu z fajcenia. podla mna to mas skorej v hlave a mozno si aj nahovoras, ze nieco je lepsie skrz fajcenie. nepocula som este u nikoho, ze by to malo taketo "ucinky".

timothyferriss

fajčenie je jednou z najväčších predchodcov chronických ochorení, ako sú rakovina pľúc, srdcové mysingingmonsters.io ochorenia a ochorenia dýchacích ciest

Ediakara

Ja som fajciarka a chcem coskoro prestat. Vyfajcim teda o dost viac nez ty. S tou stolicou to mam rovnako, po rannej cige sa dobre vyprazdnim, este ked som bola nefajciarka som mavala zapchy a doteraz si spominam na tie problemy. Tohto sa pravdupocediac desim ked s tym prestanem. Ale kolega mi zomiera na rakovinu pluc a ked vidim ako niekedy nevie ani popadnut dych radsej chcem uplne prestat.

Pag

Ak mas fajku (ako stary pan), tak mozes vyskusat aj ine bylinky, matu, etc., zavislost na cig.je silna. Pls.subscribe and let the comment below ha ha.