Fajcenie mi paradoxne pomohlo

Príspevok v téme: Fajcenie mi paradoxne pomohlo
Fajko45

Tymto rozhodne nechcem propagovat fajcenie! Ale pred 2 rokmi som zacal kvoli kolektivu fajcit. Mam 45 rokov. Kedysi som fajcil tak od 17 do asi 22 rokov. Teraz fajcim mentolove cigarety tak 3-4 za den. Paradoxne odvtedy nemam problemy so stolicou. Predtym som maval nepravidelnu stolicu a navyse caste hnacky, teraz si dam rano cigaretu a hned sa dobre vyprazdnim. Takisto sa vylepsil moj sexualny zivot s manzelkou. Po cigarete ma akoby zacne steklit medzi nohami a mam chut na sex. Dalej som akoby kludnejsi, po cigarete sa citim ako mierne pripity, je mi lepsie, lahsie znasam stres a takisto sa mi vylepsila kondicka, viac vladzem slapat na bicykli a napr. boli sme s manzelkou na vylete na jednom vystupe a ona bola zadychcana, aj ostatni turisti a ja som kludne dychal iba nosom, ani som nemusel otvorit usta a ani som sa nespotil. Takisto lepsie a tvrdsie spavam. Predtym som zaspaval aj hodinu a budil sa zo sna, teraz zaspim do 10 minut.
Co si o tom myslite? Mate to tak niekto podobne? Ja stale zvazujem, ze ci taketo "benefity" stoja za to fajcenie. Mam teraz pocit takeho lahsieho zivota, predtym som maval niekedy z pracovneho stresu az depky. Hovorim, fajcim max. 4 za den, cez vikend tak 1-2 a nechcem to zvysovat. Vase nazory alebo nejake taketo skusenosti?
A ludia, nezacinajte fajcit, ak by ste zvazovali na zaklade toho co tu pisem to vyskusat, to by ma velmi mrzelo!

Pag

Ak mas fajku (ako stary pan), tak mozes vyskusat aj ine bylinky, matu, etc., zavislost na cig.je silna. Pls.subscribe and let the comment below ha ha.

Smoker

Ano co da tyla ranneho vyprqzdnovania je cigareta najlepsia, s kombinaciou kavy je top! ;) nerad chodim na ine zachody tak rano vzdy vsetko dam von
Avsak je problem dodrzat normu,casom ro bude viac a viac cigariet a potom v mojom pripade to vyvolava nutkanie na zachod aj behom dna,sledujem to poslednych 5rokov a pomaly sa to zhorsovalo ze som chodil na zachod aj 4/5x denne.
Preto fajcim 1.ranno, 1 okolo obeda a potom si davam kavu a cigu pred sooncenim prace a utekam domov na zachod :)
Najlepsie je nefajcit lebo sa ti to moze otocit ako mne.vyrobcovia pchaju do potravin xy chemie,maso,zelenina atd. V cigaretach to bude to iste,tiez by som najradcsej skoncil ale ranna cigareta na vyprazdnenie alebo vecer pri drinku sa neda len tak nahradit.
Co som chcel povedat ze radcsej stym nezacinaj lebo je mozne ze tento stav pominie,je to ako lieky ktore na zaciatku zaberu a potom nie(treba zistit pricinu tvojho problemu) ale fajcit uz zostanes :)