stará známa otázočka...

Príspevok v téme: stará známa otázočka...
jaaaa

používam antikoncepciu Jeanine, zatiaľ som nevynechala ani jednu tabletku a vždy keď sme sa s priateľom milovali tak ho pre istotu chvíľku pred vrcholom vytiahol, ale dnes ráno sa spravil vo mne..Je možné že by som mohla otehotnieť? Alebo je možné, že by mal silných bojovníkov a stalo by sa to?

jaaaa

emala
no moja, nie som žiadna nastka... Viem načo sa používa HAK ale môj chlap je príliš vystrašený. To kvôli nemu sa pýtam...

emala

A spytat si sa mala, este predtym, nez sa do teba rano urobil predsa, ked uz si taka super opatrna, respektive nou chces byt.

emala

jaaaa a gynekolog ti to neprezradil? Akoze zeny preto beru hak, aby mohli mat styk so vetkym, co k tomu patri...Kolko mas rokov, prosim ta? Tipujem ta na nejaku nastku. Ale toto som ja osobne vedela uz ako nastka.

jaaaa

JOJ tak som rada!:) Ďakujem Vám všetkým za príspevky. Hovorím, ja som sa ho snažila ukľudniť aby nerobil paniku ale akosi tomu nechcel veriť. Takže v pohodičke môžeme mať normálny sex bez prerušovania...Tak hádam ho to už ukľudní keď mu napíšem že moju teóriu potvrdili aj iné babenky. :))

emala

qui, zalezi od toho, ci ma dotycny 20 alebo 40 rokov a samozrejme od toho, kde ten ejakulat konci. Zadrziavanie, respektive predlzovanie orgazmu vybuchne v ohnostroj, ved vyskusaj:)