Je zlé nosiť podprsenku na spanie ?

Kiora

tvrdia, ze to nie je zdrave ale celkovo si neviem rpedstavit, ze by som este aj cez noc musela mat podprsenku. som rada, ked pridem domov, ze si ju mozem dat dole!

Odpovedddd

Tak to určite nie : D nie všetci to majú tak ideálne, že majú izbu sami pre seba, vieš ? V izbe mám nevlastného staršieho brata a sestru.

simiona

Ja neznášam podprsenku a nosím ju len vtedy, keď naozaj musím. Sa čudujem, že niekto chce dobrovoľne nosiť podprsenku ešte aj počas spánku?

pomocnica

No nechápem prečo v nej spíš vôbec? :D hmmm?
Ale odtlačenie myslím to, že keď spíš na kostici, tak budeš mať takou červenou odtlačené do pokožky ako od gumky na ruke sa ti urobí...A baba podo mnou má pravdu.

swistica

Tesne pyzamo a podprsenka pocas spanku maju negativny vplyv na prietok krvi a lymfaticky system. Telo si ma pocas spanku oddychnut.

Sportova podprsenka je uz podla nazvu svojim sitim prisposobena na otrasy pocas sportu. Tie pocas spanku nevykonavas. Spankovu podprsenku som este nevidela.

Bubliii

Toho pana podo mnou si nevsimaj.
Zatial nebolo preukazane, ze by taketo nieco sposobovalo rakovinu, alebo o tom aspon neviem. Ale vo vyvine este si, rast mozes az do 25r (info od lekarky) a to sa tyka samozrejme aj prs.