Je to zdraviu škodlivé ?
Je zlé nosiť podprsenku na spanie ?
No musis nam to odfotit aby sme vedeli ci to moze byt zdraviu skodlive.
Ďakujem za názory. Vo vývine už nie som, mám 18 rokov. Nezdá sa mi že keď sú voľne tak sú krajšie skôr naopak. Pýtala som sa to len kvôli tomu lebo kamarátka mi povedala že stálym nosením mi hrozí rakovina alebo čo. Určite sa pred nikým vyzliekať nebudem, ale čo bolo myslené tým otlačenim ?
A plus, keď si napríklad vo vývoji, tak ti prsia rastú, ale pretože máš stále podprsenku, sú stiesnené a nemôžu rásť poriadne. To je akoby si stále mala na nohách topánky veľkosti 36, aj keď už ti noha rastie na veľkosť 38, ale nemôže poriadne vyrásť, takže sa deformuje tvar(to možno preháňam, ale chápete pointu)....
Ja podprsenku dávam dole hneď ako môžem a kebyže to nevyzeralo príliš pútavo na ulici, tak ju nenosím vôbec. Určite to nie je fajn, predsa len, telo nech ti dýcha, prsia keď sú voľne, tak sú ako sa nižšie spomínalo krajšie, lepšie vyzerajú, lebo sa samé musia držať a to svalstvo sa využíva, nie je stále podopreté. Plus keď sa pred chlapom vyzlečieš, tak to akože budeš mať fest otlačené telo, nepríde mi to nejaké atraktívne...:D
Zdraviu škodlivé to nie je, ja spím s podprsenkou a som ok.
Kosticove urcite nie do postele, tie bez kostic (latkove) asi priamo skodlive nie su, ale tam mi to zas pride zbytocne - ved podprsenky nosime hlavne preto, aby nam nebolo vsetko vidiet na verejnosti, takze v posteli je to podla mna jedno. Skor myslim ze to, ci prsia ovisnu alebo nie zavisi aj na genetike, velkosti prs a inych faktoch.
Samozrejme bez
To neviem, ci je to zrovna zdraviu skodlive ale ani neviem, na co je to dobre mat nonstop na sebe podprsenku. Jedneho dna po 20 rokoch ju das dole a cecky ti padnu na kolena lebo zabudnu, co je to gravitacia kedze boli 20 rokov vaznene. Alebo ta pocas spanku zabije kostica zapichnuta v hrudi.
Samozrejme.